Σήμερα είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Τοκάκη, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Ο 44χρονος επικοινωνιολόγος και αδερφός του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη, άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ, νικημένος από τον καρκίνο.

Η σύζυγός του και τα παιδιά τους, ο αδελφός του ηθοποιός Θάνος Τοκάκης, άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Μώραλης, ο Γιώργος Πατούλης, ο Γιώργος Αλογοσκούφης έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Τοκάκη στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Για τη μάχη που έδινε ο Βασίλης Τοκάκης, είχε μιλήσει πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και ο γνωστός ηθοποιός και αδερφός του, Θάνος.

kideia-tokaki__1_

Ο Θάνος Τοκάκης, ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει μέσα από τη σειρά του Mega «50-50» είπε χαρακτηριστικά: «Στην δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο «Άνοιξη μυαλού». Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πού δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook», και συνέχισε:

kideia-tokaki__4_

«Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει».