Θλίψη στον  χώρο του θεάτρου προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Ζωής Παπαδοπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο Facebook, γράφοντας πως ήταν μία “αθόρυβη” ηθοποιός και λάτρης του κλασσικού θεάτρου, η οποία σε όλη της τη ζωή το υπηρέτησε με αγάπη.

“Ένα πολύ γλυκο πλάσμα του χώρου μας, μια ηθοποιός αθόρυβη που σε όλη της τη ζωή υπηρέτησε με απέραντη αγάπη το θέατρο, από τους πρωτεργάτες των αποκέντρων Θεάτρων που πάλευε να στήσει και να δημιουργεί ωραίες παραστάσεις στο Θερινό Θέατρο της Λούτσας. Λάτρευε το κλασσικό θέατρο. Μόνη της έραβε, αφισοκολούσε, έτρεχε νυχθημερόν κ έδινε μήνυμα σε μας τους νεότερους. Από τα πιο ενεργά μέλη του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας ΣΕΗ) και του ΕΣΗ (Ένωση Συνταξιούχων Ηθοποιών), όταν πια συνταξιοδοτήθηκε η χαρά της ήταν να περνά τον χρόνο της βοηθώντας στα γραφεία κ να κάνει συγκεντρώσεις στο σπίτι της με πολλούς καλλιτέχνες.Ταλαιπωρηθηκε τα τελευταία χρόνια κι όνειρό της ήταν να μείνει το θέατρο της Λούτσας στους ηθοποιούς. Αυτή ήταν η καλόκαρδη, υπέροχη Ζωή Παπαδοπούλου.

Θα την αποχαιρετήσουμε 11.30 τη Δευτέρα (06/03) από το Κοιμητήριο του Βύρωνα. Καλό ταξίδι Ζωίτσα μου”, έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.