Με Premier League και Κύπελλο Αγγλίας θα ασχοληθώ σήμερα. Δύο παιχνίδια γίνονται στην Premier League με φαβορί την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ.

Μεγάλη είναι η ευκαιρία που έχει η Άρσεναλ για να πάρει διαφορά 5 βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι και δύσκολα θα την αφήσει να πάει χαμένη. Η Έβερτον θα κλειστεί για τον βαθμό, θα ψάξει και το γκολ στις αντεπιθέσεις. Πρόσφατα κέρδισε εντός έδρας με 1-0 την Άρσεναλ. Δύσκολα θα επαναλάβει απόψε την επιτυχία της. Ο «άσος» της Άρσεναλ μαζί με το Over 1,5 δίνει απόδοση 1,55.

Η Λίβερπουλ ψάχνει αντίδραση στο παιχνίδι με την Γουλβς αφού αν δεν συνέλθει μπορεί να μείνει και εκτός Ευρώπης! Έφερε ισοπαλία 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας επηρεασμένη από την ήττα-σοκ με 2-5 από τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ή του ύψους ή του βάθους και δεν μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη. Πιστεύω όμως ότι θα πάρει το σημερινό ματς. Στο 1,51 είναι ο «άσος» της στο Πάμε Στοίχημα.

Στο Κύπελλο Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φαβορί στο ματς με την Γουέστ Χαμ. Κατέκτησε το Λιγκ Καπ, στόχος της είναι και το Κύπελλο, ενώ έχει βλέψεις και για το Πρωτάθλημα και το Europa League. Σε όλα είναι μέσα οι «μπέμπηδες» και θέλουν να παραμείνουν παίρνοντας απόψε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πιο δύσκολο είναι το έργο της Τότεναμ η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η γηπεδούχος και είναι φαβορί για την άνοδο στην Premier League. Η Τότεναμ κέρδισε με 2-0 στο ντέρμπι την Τσέλσι και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να πάρει την πρόκριση. Ποντάρω στο «διπλό» της στο 1,75.

Διαβάστε περισσότερα