Λίγες μόνο ημέρες μετά τη βάναυση κακοποίηση ενός γαϊδουριού στο χωριό Ζίτσα Ιωαννίνων, το οποίο έσερνε για αρκετά μέτρα με το αγροτικό του ο αντιδήμαρχος της περιοχής, ένα νέο απαράδεκτο γεγονός, στην Μύκονο αυτήν τη φορά, προκαλεί οργή!

Βίντεο απεικονίζει οδηγό στην Μύκονο, στην επαρχιακή οδό Μυκόνου-Άνω Μεράς, στο ύψος της Φτελιάς, με κατεύθυνση προς τη χώρα, να έχει δεμένο ένα άλογο πίσω από αγροτικό όχημα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το άλογο καλπάζει πίσω από το αγροτικό όχημα, καθώς ο οδηγός του το έχει δέσει με σχοινί. Από το βίντεο γίνεται ξεκάθαρο ότι αν το ζώο έπεφτε θα είχε πέσει στο οδόστρωμα και πιθανότατα θα είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Το βίντεο, το οποίο τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, δημοσίευσε το Δίκτυο για την Προστασία της Άγριας Ζωής SaveWild, ενώ ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας σχόλια οργής από τους πολίτες.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού.

Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση με το γαϊδουράκι στην Ζίτσα Ιωαννίνων, το ζώο υποβλήθηκε σε ευθανασία καθώς τα τραύματά του ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε να τα ξεπεράσει.

Διαβάστε ακόμη: