Η DUR καλωσορίζει το νέο έτος με εκπτώσεις που αγγίζουν το -50% και προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του brand να ανανεώσουν την εικόνα τους επιλέγοντας εκείνα τα ενδύματα που ταιριάζουν καλύτερα στο χαρακτήρα τους.

Ειδικότερα, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου το ανδρικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις αγορές του σε προνομιακή τιμή επιλέγοντας κομμάτια της χειμερινής collection της DUR τόσο με την επίσκεψή του στα φυσικά καταστήματα όσο και online. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας ’23-24 της DUR, «εξυμνεί» τις αποχρώσεις της γης, όπως το βαθύ καφέ, το σκούρο μπλε, το μαύρο και το λαδί. Οι δημιουργίες της collection δίνουν έμφαση στην απλότητα και την κομψότητα, ως πρωταγωνιστικά στοιχεία.

Η collection, που διατίθεται σε έκπτωση έως -50%, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σακάκια και μπουφάν, με το κλασικό παλτό από μαλλί και κασμίρι και το peacoat το σταυρωτό παλτό ¾, να είναι αυτά που ξεχωρίζουν για all day εμφανίσεις. Τα  merino wool πλεκτά υψηλής ποιότητας συνδυάζονται με τα casual παντελόνια της σειράς για άνετες και ζεστές εμφανίσεις εντός κι εκτός πόλης. Τα  πουκάμισα σε μονόχρωμη, καρό ή ριγέ εκδοχή με τον κλασικό button-down λαιμό και τα πουλόβερ με ζιβάγκο ή λαιμόκοψη υπόσχονται να απογειώσουν κάθε εμφάνιση.

Η DUR διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα που διατηρεί αναλλοίωτη εδώ και δεκαετίες στα ενδύματα που παράγει, που αποτελούν την επιτομή της άνεσης και του στιλ για άνδρες κάθε ηλικίας.

Διαβάστε ακόμη: