H DUR προσφέρει εκπτώσεις έως -30% σε όλη τη νέα συλλογή “Reinventing Elegance” με στόχο την ανανέωση της διάθεσης του ανδρικού κοινού με ενδύματα που θα ξεχωρίσουν για τα σχέδια και την ποιότητά τους.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 3 Μαΐου, η DUR προσφέρει εκπτώσεις έως και -30% στη νέα συλλογή “Reinventing Elegance”, που αποτυπώνει τη διαχρονική κομψότητα με έναν τρόπο απόλυτα σύγχρονο, βασισμένο στις έννοιες της συμμετρίας, της ισότητας και της αποδοχής.

Στην μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων που προσφέρει η DUR σε μοναδικές τιμές, ξεχωρίζει το ημίλινο ύφασμα σε απόχρωση blue marine που με ίσια λιτή γραμμή συνδυάζεται με ζέρσεϊ μπλούζα και ολοκληρώνεται με boat shoe παπούτσια σε τριχρωμία. Εξίσου σημαντικό είναι το στοιχείο της θάλασσας το οποίο αποτυπώνεται σε ένα από τα must have looks, στο οποίο πρωταγωνιστεί η πικέ μπλούζα με ναυτική ρίγα σε συνδυασμό με το γιλέκο capitone, ιδανικό για τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης ή τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού. Με στόχο την άνεση στην καθημερινότητα στα new entries της “Reinventing Elegance” υπάρχουν τα φαρδιά ημίλινα πουκάμισα από τους ιστορικούς μύλους πλεκτικής “Getzner” που συνδυάζονται με παντελόνια και βερμούδες, ενώ οι ανοιξιάτικες βαμβακερές μαρινιέρες γίνονται απαραίτητο στοιχείο της ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Κατά τη διάρκεια του Mid Season Sale έως -30% τα φυσικά και online καταστήματα του brand μετατρέπονται σε hotspot σημεία για το ανδρικό κοινό που επιθυμεί να ανανεώσει το στιλ του με κλασικά ρούχα συνώνυμο της ανδρικής μόδας, που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και προνομιακές τιμές.