Ο εκλογικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης, εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί τέταρτο κόμμα, πίσω από το ΚΚΕ, επαναλαμβάνοντας έτσι τη «θρασύτατη», όπως τη χαρακτήρισε, πρόβλεψη που είχε κάνει το 2019 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει στο 6%.

Ο κ. Δρυμιώτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολίασε ότι «εξακολουθεί να υπάρχει κυριαρχία της ΝΔ παρά το πρόβλημα με την ακρίβεια», με αφορμή τη χθεσινή δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Και πρόσθεσε ότι «εξακολουθεί να πιστεύει ο κόσμος ότι παρά όλα τα προβλήματα, με την κυβέρνηση αυτή ξέρω πού κοιμάμαι και πού πάω, δεν θέλω να πειραματιστώ».

Όπως είπε, το δεύτερο συμπέρασμα από όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις μετά την εκλογή Κασσελάκη είναι ότι «με την αλλαγή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα πάει από το κακό προς το χειρότερο».

«Το 2019 είχα προβλέψει θρασύτατα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει στο 6%. Βεβαίως και θα πέσει πίσω από το ΚΚΕ. Είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει τέταρτο κόμμα. Εξάλλου έχει πάψει να είναι όπως τον ξέραμε και δεν πιστεύω ότι θα γίνει καλύτερος», υπογράμμισε ο κ. Δρυμιώτης.

Όπως είπε, μάλιστα, η κάρτα και τα στοιχεία για την καταλληλότητα ως πρωθυπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν την εκτίμηση αυτή προσθέτοντας ότι «δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό».

Διαβάστε ακόμη: