Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών «έβγαλε» στο σφυρί το Rolex που φορούσε, όταν στραγγάλιζε την Καρολάιν. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποφάσισε να… ξεφορτωθεί το «καταραμένο» Submariner με τη μαύρη πλάκα και να το βγάλει στην αγορά. Αποτέλεσμα, το ρολόι να αλλάξει χέρια έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, με τον μυστηριώδη αγοραστή να κλείνει τη συμφωνία στα 7.800€ για να αποκτήσει το ρολόι του δολοφόνου.

Μάλιστα, ο 34άχρονος πιλότος που καταδικάσθηκε σε ισόβια για το στραγγαλισμό της Κάρολαιν Κράουτς και σε 11 έτη για τον απαγχονισμό του μόλις 7 μηνών κουταβιού της, Ρόξυ, ανέθεσε σε γυναίκα δικηγόρο των Αθηνών την υπόθεση του πανάκριβου Rolex Submariner, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος».

Η διαδικασία άρχισε πριν από περίπου τέσσερις μήνες, για να «κλείσει» τελικώς η συμφωνία, προχθές το μεσημέρι (16/09).

Η γυναίκα δικηγόρος συναντήθηκε με τον αγοραστή του ρολογιού σε γνωστό καφέ του Κολωνακίου και αφού συμφώνησαν για τα διαδικαστικά, αύριο το μεσημέρι (19/09) ο πελάτης θα καταβάλλει το ποσό των 7.800€ και θα υπογράψει το συμφωνητικό για να γίνει η μεταβίβαση του Submariner. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που απέκτησε το ρολόι του δολοφόνου, ανήκει στον ευρύτερο χώρο του κοσμήματος.

Διαβάστε ακόμη: