Δολοφονία Άλκη: Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερες είναι οι εξελίξεις γύρω από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην περιοχή Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, πριν από λίγο παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας που αναζητείτο από τις Αρχές.

Ο «Αθηναίος» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, είναι «καθαρός», δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί ενώ αμέσως μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε.

Ούτε στα στέκια της Θεσσαλονίκης όπου σύχναζε, ούτε στο σπίτι του στην Αθήνα, ούτε στα γραφεία του συνδέσμου όπου έκαναν έφοδο βρέθηκαν στοιχεία που να αποκαλύπτουν τις κινήσεις του. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη με το κινητό του τηλέφωνο, ούτε να δώσουν εξήγηση στο γιατί «ανέβηκε» στη Θεσσαλονίκη.

Ένα ακόμη νέο στοιχείο βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας καθώς οι αστυνομικοί φτάνουν, όπως όλα δείχνουν, στον άνθρωπο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 19χρονο.

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης φέρεται να έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον Άλκη

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας από τους συλληφθέντες, έχει τραύμα στο χέρι του, που όπως διαπιστώθηκε προήλθε από το μαχαίρι – δρεπάνι που κρατούσε και δολοφόνησε τον Άλκη.

Πρόκειται για έναν 22χρονο από την Αλβανία, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή, μαζί με άλλους 7 που πήραν μέρος στη φονική επίθεση τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Ο 22χρονος έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στη δεξιά του παλάμη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το τραύμα και όπως αναφέρουν αυτό προήλθε όταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης του έφυγε για λίγο από τα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αν και ο ίδιος προς το παρόν αρνείται πως είναι ο δολοφόνος του Άλκη, δεν μπορεί να εξηγήσει πειστικά πως προήλθε το τραύμα στην παλάμη του.

Δολοφονία Άλκη: Στον ανακριτή οι γονείς και οι φίλοι του που δέχθηκαν την επίθεση

Περίπου στις 10:30 το πρωί ο Αλέξης Κούγιας, μαζί με τους γονείς του Άλκη, καθώς και τους δύο φίλους του και τους γονείς τους, οι οποίοι εκείνο το βράδυ της δολοφονικής επίθεσης, τραυματίστηκαν από τους χούλιγκαν βρέθηκαν στο καφέ απέναντι από τα δικαστήρια και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να συναντηθούν με την ανακρίτρια.

Ο Αλέξης Κούγιας, μάλιστα, έδειξε στους δημοσιογράφους μια φωτογραφία με ένα μαχαίρι που ανήρτησε, όπως είπε, ο Γιώργος Σαββίδης, μετά την νίκη του ΠΑΟΚ εναντίον του Άρη.

«Oι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη μού έδωσαν μία εντολή σήμερα, να φθάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί χωρίς καμία διάθεση εκδικήσεως. Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: Αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας».

«Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης έχει τραύμα από το δρεπάνι στο χέρι του - Στον ανακριτή οι γονείς του Άλκη

https://www.youtube.com/watch?v=rB8KLBpUc8k&ab_channel=ProtoThema

Σύμφωνα με το thesstoday θα έχουν συνάντηση με τον ανακριτή, ωστόσο κανείς δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια κατάθεση. Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του αναμένεται να ζητήσει αντίγραφο της δικογραφίας.