Μετά το λαμπερό fashion show τους στη Βενετία το καλοκαίρι του 2021 οι Dolce & Gabbana γιορτάζουν τα 10 χρόνια Alta Moda με μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας στη Σικελία. Το σχεδιαστικό δίδυμο της Ιταλίας παρουσίασε στις Συρακούσες ένα fashion show με την απαραίτητη λάμψη, εκπληκτικές haute couture δημιουργίες βγαλμένες από παραμύθι, αλλά και εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

Οι Dolce & Gabbana μετέτρεψαν την Piaza Duomo των Συρακουσών σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα, όπου περπάτησαν διάσημα μοντέλα.

Ανάμεσά τους ήταν η κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι και η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα Κασέλ.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές εμφανίσεις έκαναν οι σταρ του Χόλιγουντ στο fashion show του οίκου Dolce & Gabbana στη Σικελία.

Μαράια Κάρεϊ, Σάρον Στόουν, Έλεν Μίρεν και Ντρου Μπάριμορ έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες που επέλεξαν για να βρεθούν στην επίδειξη μόδας του δημοφιλούς brand.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, οι τέσσερις γυναίκες εμφανίζονται με πολύχρωμες δημιουργίες, σε ιδιαίτερα έντονες αποχρώσεις, με μακριές ουρές, στενή μέση και ιδιαίτερα μανίκια.

Οι τέσσερις τους φαίνονται να απόλαυσαν το fashion show και διασκέδασαν με την ψυχή τους, αφού στα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν, φαίνονται χαμογελαστές καθ’ όλη τη διάρκεια, ενώ δεν λείπουν τα αστεία μεταξύ τους.