Η Σάρον Στόουν έκανε μια θεαματική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα. Η Σάρον Στόουν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Forever Young» και πρόσθεσε άλλη μια εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση στο ενεργητικό της.

Η Σάρον Στόουν έκανε μια θεαματική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

 

H 64χρονη ηθοποιός παραμένει μέχρι και σήμερα μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα με καλλίγραμμο σώμα και όμορφο πρόσωπο, όμως το στοιχείο που την κάνει να λάμπει είναι η ενέργεια και η αύρα της.

Ανάμεσα σε δεκάδες φωτογράφους και ένα μεγάλο πλήθος που στριμώχτηκε πίσω από τις μπάρες, η ηθοποιός δεν έχασε το ραντεβού με τους θαυμαστές στο Grand Theatre Lumiere.

Η Στόουν επέλεξε ένα φόρεμα σε μπλε και λευκές αποχρώσεις, από το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσε ένα κομμάτι και χαμογελούσε συνέχεια στους φωτογράφους και τους παρευρισκόμενους. Στο κόκκινο χαλί, περπάτησαν η Κάρλα Μπρούνι και η Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Το τέταρτο – κατά σειρά – φιλμ της Τεντέσκι διαγωνίζεται για τον «Χρυσό Φοίνικα».

Charlotte Casiraghi: Η κομψή εμφάνιση με midnight blue φόρεμα στο Φεστιβάλ των Καννών

Μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών ήταν εκείνη της Charlotte Casiraghi.

Η κόρη της Καρολίνας του Μονακό και εγγονή της Grace Kelly εντυπωσίασε με το midnight blue φόρεμά της, το οποίο θύμισε έντονα την εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana στο Met Gala το 1996.

Τότε η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών είχε φορέσει ένα slip-lingerie dress στην ίδια απόχρωση. Το σχέδιο ήταν του John Galliano για τον οίκο Dior. Το είχε συνδυάσει με μία σατέν ρόμπα στο ίδιο χρώμα και κοσμήματα με λεπτομέρειες σε παρόμοια απόχρωση.

Φέτος, η πιο διάσημη royal του Μονακό, επέλεξε ένα Chanel halter neck φόρεμα, με ανοιχτή πλάτη. Το συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα, μαύρες γόβες και ένα μαύρο clutch. Έπιασε τα μαλλιά της σε έναν sleek κότσο και κράτησε το μακιγιάζ της σε ήπιους τόνους.