search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε τμήμα της σκηνής – Τραυματίστηκαν μαθητές

Tην ώρα του ατυχήματος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά επικράτησε αναστάτωση, με τα παιδιά να πέφτουν στο έδαφος.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε τμήμα της σκηνής - Τραυματίστηκαν μαθητές

Μέρος της σκηνής στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά υποχώρησε χθες, Δευτέρα.

Ως αποτέλεσμα είχε να τραυματιστούν ελαφρά μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν πρόβα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε τμήμα της σκηνής - Τραυματίστηκαν μαθητές

Ο Ιωσήφ Βουράκης, πρόεδρος του ΟΠΑΝ (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού) ανέφερε στο Facebook ότι κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών sto Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υπήρξε παρέμβαση στη σκηνή του θεάτρου (τοποθέτηση πρόσθετου κομματιού) που προκάλεσε ατύχημα, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

«Κατά τη διάρκεια της πρόβας για τη σημερινή μουσική παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη – Από τη Σμύρνη στον Πειραιά» , μια διοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν και του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά με τη σύμπραξη του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, παρουσιάστηκαν κάποια τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αναβληθει η συναυλία. Δυστυχώς μια λαθος πρωτοβουλία -χωρίς να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι του θεάτρου – για την παράσταση που ανεβαινει στο ΔΘΠ και μια παρέμβαση στην σκηνή του θεάτρου (τοποθέτηση πρόσθετου κομματιού) προκάλεσε ένα ατύχημα ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιον σοβαρός τραυματισμός.

Ανεξάρτητα από το αν είναι επιφανειακοί οι τραυματισμοί, εύχομαι περαστικά στα παιδιά και θέλω να διαβεβαιώσω όλους και περισσότερο τους γονείς των παιδιών που ήταν εκείνη την στιγμή στο θέατρο, ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί και οποίος έχει ευθύνη για ό,τι συνέβη θα έχει και τις ανάλογες κυρώσεις.

Με εκτίμηση
Ι. Βουράκης
Πρόεδρος Ο.Π.Α.Ν.»

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε τμήμα της σκηνής - Τραυματίστηκαν μαθητές

Κατά πληροφορίες, την ώρα του ατυχήματος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά επικράτησε αναστάτωση, με τα παιδιά να πέφτουν στο έδαφος.

Τρεις μαθητές είχαν κάποιες γρατζουνιές και μώλωπες και μετέβησαν σε διαγνωστικά κέντρα, ενώ μία μαθήτρια, που ένιωσε πόνο στο στήθος, μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις πρόβες sto Δημοτικό Θέατρο Πειραιά συμμετείχαν περίπου 170 μαθητές.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε τμήμα της σκηνής - Τραυματίστηκαν μαθητές

 

Διαβάστε ακόμη: