Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση της ανήλικης από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος έμπορος Ηλίας Μίχος και δημιοργούν ερωτηματικά για την μητέρα της 12χρονης.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αποκάλυψε στον Alpha ότι βρέθηκαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης από κάποιον που ταυτοποιήθηκε ως παιδεραστής και εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για δύο καταθέσεις, των 20 και 25 ευρώ.

«Πριν από λίγο σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας του παιδιού. Της 12χρονης. Και όχι μεγάλα ποσά. 20 και 25 ευρώ. Υπάρχει η πρώτη ταυτοποίηση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει η ταυτοποίηση, αυτό γίνεται είτε με κατάθεση χρημάτων -όπως σας αποκαλύπτω τώρα- είτε με μαρτυρία από το ίδιο το παιδί».

Τα παραπάνω είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε:

«Έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγους και στη πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν πώς θα μπει το παιδί κι αν πρέπει να μπει το παιδί στη βάσανο της ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι λίγοι. Η είδηση είναι ότι βρέθηκαν χρήματα στον λογαριασμός της μητέρας της 12χρονης που είχε καταθέσει ένας εκ των δραστών».

Λίγο αργότερα, ο Δήμος Βερύκιος βγήκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την είδηση για την μητέρα της 12χρονης.

«Εντοπίστηκε μέσα από τις συνομιλίες της μικρής. Εντοπίστηκαν 10 αριθμοί στο viber με ερωτικό περιεχόμενο. Από τους 10 αριθμούς έγιναν ταυτοποίηση σε 6. Δεν αποδεικνύεται ότι διέπραξαν και βιασμό. Υπάρχει άτομο που δέχθηκε ερωτική συνεύρεση με τη 12χρονη και τα χρήματα πήγαιναν στον λογαριασμό της μητέρας. Αναμένεται ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια».

Στο μεταξύ, οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας, συνεργούς του 53χρονου και άλλα θύματα, αναζητούν οι Αρχές, που ερευνούν τη σοκαριστική υπόθεση με θύμα τη 12χρονη στον Κολωνό.

Τα στελέχη της Ασφάλειας δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο, ο κατηγορούμενος μαστροπός-παιδοβιαστής να έχει συνεργό.

Συγκεκριμένα εξετάζουν αν κάποιο άλλο πρόσωπο είχε αναλάβει το ρόλο του «ανιχνευτή» ευάλωτων ανήλικων κοριτσιών, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Παράλληλα οι αστυνομικοί, επιχειρούν να διαπιστώσουν μέσα από τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις επαφές του 53χρονου, αν υπήρχαν και άλλα ανήλικα θύματα.

Διαβάστε ακόμη: