Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου και του 43χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό του κοριτσιού.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 53χρονου επιχειρηματία από τον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη μαθήτρια έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ. Εκτός από τα στοιχεία του 53χρονου η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε και τα στοιχεία του 43χρονου που συνελήφθη για τον βιασμό του κοριτσιού. Πρόκειται για τον Ηλία Μίχο και τον Γιάννη Σοφιανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον Ηλία Μίχο

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικό το από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τον:

1. ΜΙΧΟ Ηλία του Παναγιώτη και της Γιασεμής, γεννηθέντα την 30-12-1969 στο Αγρίνιο

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, Κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, Εμπορία ανθρώπων και Νόμο περί όπλων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον Γιάννη Σοφιανίδη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικό το από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

«Μωρό μου, τι κάνεις;» έστελνε ο 53χρονος στη 12χρονη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό στα χέρια του 53χρονου, φερόμενου ως βιαστή της αλλά και των υποψηφίων «πελατών» του. Στο protothema.gr μιλά ο θείος του θύματος ο οποίος μαζί με την αδελφή του ανακάλυψαν τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην 12χρονη. Οι διάλογοι προκαλούν αποτροπιασμό.

«Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Η αδελφή μου το είδε, στην Λευκάδα βασικά. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί. Και “που είσαι;” και “μωρό μου”, και “τι κάνεις;” Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες. Βασικά, δεν το περιμέναμε γιατί εγώ αυτόν τον έβλεπα. Και στο λόφο, και εδώ και παντού, τον ήξερα χρόνια. Και πριν ανοίξει αυτό το μαγαζί», λέει ο θείος της 12χρονης ο οποίος είχε παρατηρήσει από καιρό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί.

Μάλιστα, μια φορά την έπιασε να μιλάει στο τηλέφωνο με έναν αλλοδαπό και να συζητάνε για ένα χρηματικό ποσό. Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί τι πραγματικά συμβαίνει.

«Είχε χαθεί δύο ώρες μια φορά, μετά κατά λάθος άκουσα να της μιλάει ένας Πακιστανός και να λέει “δως μου 50 ευρώ, πάρε 60”. Της λέω “τι γίνεται;”. Και λέει “κάνεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό”. Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είχα δει εγώ άνδρες μεγάλους. Αυτός κάπου αλλού τα κανόνιζε τα ραντεβού του», αποκαλύπτει στο protothema.gr ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη: