Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη 29 Μαΐου, ύστερα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν για 14 ημέρες στο Τζάνειο Νοσοκομείο λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.

Λίγο αργότερα από την επιστροφή στο σπίτι του, ο καλός του φίλος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Αρχικά, τόνισε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είναι καλά και ότι δεν πρέπει να κουράζεται και πρέπει να προσέχει. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι κάνει λογοθεραπεία για να επανέλθει ο προφορικός του λόγος και αποκάλυψε μερικές στιγμές τους από τις επισκέψεις του στο νοσοκομείο.

Δημήτρης Σταρόβας: Οι πρώτες εικόνες μέσα από το νοσοκομείο

Αναλυτικά, περιέγραψε: «Να πω ότι ο Δημήτρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και το κέφι του έχει και μια χαρά, απλά δεν πρέπει να κουράζεται όπως έχουν πει και οι γιατροί, οπότε καλό είναι να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και όταν μπορέσει θα μας τα πει όλα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόσεχε ο Δημήτρης, πρόσεχε, αλλά ήταν με τις μέρες του. Άλλες μέρες πρόσεχε πολύ, άλλες όχι. Εγώ εκεί να σταθώ ότι είναι καλά ο Δημήτρης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκε νικητής από όλο αυτό και περιμένουμε να επανέλθει σε όλη τη φυσιολογική πορεία του. Από ό, τι γνωρίζω κάνει λογοθεραπείες».

Επίσης, ο φίλος του Δημήτρη Σταρόβα πρόσθεσε: «Όταν βρεθήκαμε μιλήσαμε, απλά δεν ήθελα να τον κουράζω, πάνε και μέρες γιατί μετά οι γιατροί μάς είπαν καλύτερα να μη συγκινείται, να μη συναντά πολύ κόσμο. Του φαίνεται σαν ψέμα όλο αυτό. Είναι αισιόδοξος και κάναμε και πολλή πλάκα και χιούμορ και κάναμε και ασκήσεις μουσικές και ανταποκρίθηκε φοβερά».

Σχετικά με την Άννα Σταθάκη, τη σύντροφο του καλλιτέχνη, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος σημείωσε: «Η Άννα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι πολύ τυχερός ο Δημήτρης που την έχει και στάθηκε σε όλο αυτό και χρειάζεται ξεκούραση και η Άννα πολλή. Θέλω λίγο να ηρεμήσουν οι άνθρωποι γιατί ήταν τόσο καιρό μέσα. Έχω υποσχεθεί, έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη ότι όταν είναι καλύτερα, πάρει λίγο τις δυνάμεις του, να πάμε να παίξουμε κιθάρα μαζί».

Δημήτρης Σταρόβας: Παίρνει εξιτήριο αύριο από το νοσοκομείο – Χρειάζεται προσοχή, λέει η Ματίνα Παγώνη

Διαβάστε ακόμη: