Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας, βγαίνοντας από το Τζάνειο νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη ο 61χρονος καλλιτέχνης.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στο σπίτι του. Λίγη ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι, ο Δημήτρης Σταρόβας φορώντας t-shirt με συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit», χαιρέτησε δημοσιογράφους και φωτογράφους, ευχαριστώντας τους για τη συμπαράσταση.

«Μίλησα με τον θεράποντα ιατρό του. Όλα πάνε καλά. Θα πάρει το εξιτήριο μετά το μεσημέρι, όπως γίνεται με όλους τους ασθενείς στα νοσοκομεία. Θα πάρει τις οδηγίες από τους γιατρούς, τι πρέπει να κάνει. Θεωρούμε ότι από κει και πέρα, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θα γυρίσει στο σπίτι του, στην οικογένειά του, θα ηρεμήσει», επισήμανε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Βελτιώνεται η ομιλία του κάθε μέρα. Χρειάζεται χρόνο ακόμα. Θα ρυθμίσει και τους παράγοντες που του δημιούργησαν αυτή την ιστορία. Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός. Αυτές οι περιπτώσεις, δηλαδή τα καρδιαγγειακά επεισόδια, έχουν προδιαθεσικούς παράγοντες, φροντίζουμε σταδιακά να τα ρυθμίσουμε. Νομίζω ότι ο ίδιος έχει το κουράγιο και νομίζω θα ρυθμίσει μόνος του τον εαυτό του», πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Δες στο βίντεο από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού την πρώτη εικόνα του Δημήτρη Σταρόβα μέσα από το νοσοκομείο: