Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τις φήμες χωρισμού που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για τον ίδιο και τη σύντροφό του, Μαριέττα, καθώς και για τη δημόσια εξομολόγηση που έκανε για την εξάρτηση που είχε από τα ναρκωτικά.

Ο γνωστός ανέφερε: «Μέχρι τα 30 μου δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω παιδιά στη ζωή μου, γιατί είχα μια αρκετά πολυτάραχη ζωή. Μόλις ήρθε το παιδί, όλα μέσα μου άλλαξαν. Για πρώτη φορά κατάλαβα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα χωρισμού, ο σεφ σχολίασε: «Έγραφαν ότι χώρισα και μου φόρτωσαν και μία νέα σχέση. Σίγουρα στεναχωρήθηκα, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν δίνω δικαίωμα σε κανέναν όλα αυτά τα χρόνια να μιλάει για την προσωπική μου ζωή. Ήταν δημοσιεύματα που δεν είχαν καμία ισχύ, υπάρχει ένα παιδί στη μέση, οπότε ο καθένας που έγραφε κάτι, έπρεπε να το διασταυρώσει. Με πήρε τηλέφωνο μόνο ένα site, αφού είχαν γραφτεί όλα αυτά. Υπήρχε πάρα πολλή στεναχώρια για αυτό το πράγμα».

Για το πώς το αντιμετώπισε η σύντροφός του, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απάντησε: «Η Μαριέττα το αντιμετώπισε στην αρχή όχι πολύ ψύχραιμα, μετά με περισσότερη ηρεμία και είναι λογικό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγω να διαψεύσω όλα αυτά που έγραφαν, δεν το έκανα την πρώτη μέρα, γιατί ήμουν αρκετά στεναχωρημένος, τη δεύτερη δεν υπήρχε περίπτωση να μην το πω. Είμαι ήρεμος και δοτικός ως σύντροφος».

«Το να φλερτάρεις με την απιστία είναι φυσιολογικό», τόνισε σε άλλο σημείο.

Σχετικά με τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, σχολίασε: «Την αγαπώ πολύ τη Φαίη Σκορδά, ταιριάζουμε πολύ, ήξερα πως μαζί θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω να γράφονται πράγματα για αυτήν, είναι ένας άνθρωπος που δε θα σου πει ψέματα. Θα ταίριαζα και θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι και φίλος μου. Θέλω και του χρόνου να δουλεύω με τη Φαίη Σκορδά, μπορεί στο νέο της βήμα να μη θέλουν εμένα».

Τέλος, για τον εθισμό του από τα ναρκωτικά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξομολογήθηκε: «Ξεπέρασα την περιπέτειά μου με τον εθισμό και το είπα δημόσια. Πιστεύω να βοήθησα. Πολλοί μου έλεγαν να μην πω δημόσια για την προσωπική μάχη μου, γιατί θα καταστραφώ».

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Τρεις φορές πήγε να πεθάνει από υπερβολική δόση ηρωίνης – «Από τύχη ζω»

Διαβάστε ακόμη: