Σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη υποβλήθηκε νωρίτερα, σήμερα (23/10) ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Η επέμβασή του, σύμφωνα με ενημέρωση του Περισσού, ήταν επιτυχής ενώ έλαβε χώρα στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Όπως αναφέρεται, κρίθηκε απαραίτητο λόγω στένωσης στην οσφυϊκή μοίρας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα και το επόμενο διάστημα θα αναρρώσει, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών.

Ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό της νευροχειρουργικής κλινικής, ιατρούς και νοσηλευτές και ιδιαιτέρως τον διευθυντή κ. Μάρκο Χριστόπουλο και τον νευροχειρουργό κ. Δημήτρη Καραγεωργιάδη. Επίσης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του χειρουργείου, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και του αναισθησιολογικού τμήματος και ιδιαιτέρως τη διευθύντριά του κα Αθηνά Κολοτούρα.

Δημήτρης Κουτσούμπας: Οι πόνοι του στη Βουλή

Ο Δημήτηρης Κουτσούμπας αντιμετώπιζε προβλήματα με τη μέση του, γεγονός που είχε φανεί και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αισθάνθηκε πόνους στη μέση του, με αποτέλεσμα να σκύψει λίγο, ενώ άμεσα έσπευσαν γύρω του βουλευτές του κόμματος. Μετά το ολιγόλεπτο διάλειμμα -τηλεοπτικό και μη- και την παύση των ομιλιών, ο κ. Κουτσούμπας επανήλθε καταχειροκροτούμενος από τα υπόλοιπα μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αρχικά είπε, «έχω και τη μέση μου» και προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του, αλλά ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε.

Αμέσως στο βήμα ανέβηκαν και άλλοι βουλευτές, για να τον κρατήσουν όρθιο, ενώ ο βουλευτής Α’ Πειραιά της ΝΔ, Νίκος Βλαχάκος, που είναι και γιατρός, του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ανακοίνωσε από το βήμα μια ολιγόλεπτη διακοπή, κι έπειτα από λίγο ο κ. Κουτσούμπας επανήλθε στο βήμα, λέγοντας ότι «η διάγνωση έγινε, ήταν κάποιοι σπασμοί».

Διαβάστε ακόμη: