Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στο «Happy Day» και μεταξύ άλλων μίλησε για την κοινή της πορεία με τον Πέτρο Κόκκαλη και τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισαν να παντρευτούν.

Η ηθοποιός αρχικά μίλησε για τον γάμο της. «Μάλλον θέλαμε να δούμε τη σχέση μας με έναν άλλο τρόπο, έχει κάτι το ρομαντικό ο τρόπος που το σκεφτήκαμε και παράλληλα -δεν θα πω αναρχικό γιατί είναι μία σύμβαση ο γάμος- αλλά όταν δύο άνθρωποι παντρευόταν χωρίς να θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν παιδιά και ό,τι συνεπάγεται ένας γάμος, έχει κάτι τέτοιο» ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια αποκάλυψε για τον σύζυγό της: «Κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου είναι ο Πέτρος».

Μιλώντας για όσα τη γοήτευσαν στον σύζυγό της, σχολίασε: «Στον έρωτα και στην αγάπη τα πράγματα δεν μπορούν να εξηγηθούν. Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει, ήμουν έτοιμη, ήμουν ανοιχτή στα ωραία που μπορεί να συμβούν στη ζωή μας. Ήξερα τι είναι πια αυτό που θέλω και όταν γνώρισα τον Πέτρο ήμουν σίγουρη ότι είνα αυτό».

Ενώ στο τέλος η ηθόποιόε μίλησε και για την καθημερινότητα στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Περνάω καλά με τον Πέτρο. Δεν είμαι καλή στο μαγείρεμα, αυτός είναι καλύτερος, εγώ είμαι πιο καλή στα υπόλοιπα. Ελπίζω οι φεμινίστριες που μας παρακολουθούν να μην παρεξηγηθούν αλλά είμαι σίφουνας στον νεροχύτη».

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: «Ζαλίστηκα όταν την είδα στο θέατρο» – Τα εμπόδια που είχαν στη σχέση τους

Δήμητρα Ματσούκα: Θα ασχοληθεί με την πολιτική;

Διαβάστε ακόμη