Τα Medifirst, τα ιδιωτικά πολυϊατρεία της Interamerican στο Μαρούσι και στην Αργυρούπολη πιστοποιήθηκαν από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα Swiss Approval, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που ανέπτυξαν και εφαρμόζουν. Επιπλέον, στους άμεσους στόχους είναι η πιστοποίηση και του νέου Πολυϊατρείου στο Περιστέρι που άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Οκτωβρίου 2022.

Αυτό σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Interamerican ενώ προστίθεται ότι η πιστοποίηση αφορά υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που παρέχονται από τα πολυϊατρεία Medifirst και πιο συγκεκριμένα, στο βιοπαθολογικό, το απεικονιστικό τμήμα και τα εξωτερικά ιατρεία των μονάδων.

Ο γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της Interamerican Γιώργος Βελιώτης, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη πιστοποίηση των πολυϊατρείων Medifirst, αποδεικνύει έμπρακτα πως το πρότυπο μοντέλο λειτουργίας των μονάδων, αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα για τα ελληνικά δεδομένα, εδραιώνοντας την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας προς το σύνολο της κοινωνίας».