search

ΚΟΣΜΟΣ

Deutsche Bank για Starbucks, αμφίβολη η περαιτέρω κερδοφορία της εταιρείας

Την υποβάθμιση της μετοχής των Starbucks ανακοίνωσε η Deutsche Bank από «buy» σε «hold» με σχετική έκθεση που δημοσιεύθηκε νωρίτερα σήμερα.

Starbucks

Την υποβάθμιση της μετοχής των Starbucks ανακοίνωσε η Deutsche Bank από «buy» σε «hold» με σχετική έκθεση που δημοσιεύθηκε νωρίτερα σήμερα.

Οι μετοχές υποχώρησαν 1,3% αφού η Deutsche Bank υποβάθμισε τα Starbucks σημειώνοντας ότι θα είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν περαιτέρω κέρδη μετά την πρόσφατη υπεραπόδοση της μετοχής.

Άλλοι αναλυτές εξέδωσαν επίσης πρόσφατα εκθέσεις για την εταιρεία.

Κάποιοι έχουν αυξήσει την τιμή στόχο των Starbucks από $94 σε $104 και αξιολογούν την εταιρεία «outperform».

Η Fubon Bank αναβάθμισε την αξιολόγηση Starbucks από “neutral” σε “buy” και έθεσε τιμή στόχο $103 για τη μετοχή.

Η Morgan Stanley αύξησε την τιμή-στόχο της στα Starbucks από $88 σε $96 και έδωσε στην εταιρεία βαθμολογία “equal weight”.

Η Citigroup αύξησε την τιμή στόχο της στα Starbucks από τα $90 στα $93 και έδωσε στην εταιρεία μια «neutral» βαθμολογία. Τέλος, η StockNews.com μείωσε την αξιολόγηση των Starbucks από “buy” σε “hold” σε μια σχετική έκθεση τον Νοέμβριο.

Δεκατέσσερις αναλυτές έχουν δώσει στη μετοχή αξιολόγηση διακράτησης και δέκα έχουν εκδώσει αξιολόγηση αγοράς για την εταιρεία.

Με βάση τα δεδομένα από το MarketBeat, η εταιρεία έχει επί του παρόντος μια συναινετική βαθμολογία “Hold” και μια μέση τιμή στόχου $100,04.

Σημειώνεται ότι η  Starbucks ανακοίνωσε τα τριμηνιαία της αποτελέσματα την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου.

Η εταιρεία καφέ ανακοίνωσε κέρδη $0,81  ανά μετοχή (EPS) για το τρίμηνο, ξεπερνώντας την εκτίμηση των $0,73 κατά $0,08. Τα Starbucks είχαν αρνητική απόδοση ιδίων κεφαλαίων 39,85% και καθαρό περιθώριο 10,18%.

Η επιχείρηση είχε έσοδα $8,41δισ. κατά τη διάρκεια του τριμήνου, έναντι της συναινετικής εκτίμησης των $8,43δισ.

Κατά μέσο όρο, οι αναλυτές μετοχών προβλέπουν ότι τα Starbucks θα δημοσιεύσουν κέρδη 3,4 ανά μετοχή για το τρέχον οικονομικό έτος.  

Διαβάστε ακόμη: