Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι αναγνώστες! Πολλά και διάφορα συμβαίνουν και σας έχω πολύ παρασκήνιο! Σε όλο το εύρος της θεματογραφίας!

Επειδή αυτή η υπόθεση με την «Κιβωτό του κόσμου» είναι μεγάλη, τεράστια και επειδή λόγω δημοσιογραφικής διαστροφής έχω μάθει να σκέφτομαι ανάποδα, πιστεύω ακράδαντα ότι τέτοιο κόλπο δεν μπορεί να το είχαν στήσει μόνοι τους ο παπάς και η παπαδιά, συγνώμη η πρεσβυτέρα (τρομάρα τους)!!!

Κάνοντας μια έρευνα σε βάθος και απευθυνόμενος σε πρόσωπα που εμπιστεύομαι και τα οποία ξέρουν καλά τον υπόγειο δρόμο της βρωμιάς και τα ύποπτα παιχνίδια με τα «μαύρα ράσα», έχω πλέον βάσιμες ενδείξεις ότι πίσω από το κόλπο του πατέρα Αντώνιου κρύβονται επώνυμοι μεγαλοσχήμονες, που έχουν κάνει κατάχρηση των σχέσεων τους με την Εκκλησία και οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα είναι έκφυλοι και σεξουαλικά διεστραμμένοι!

Οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα, πράγματα και υπόγειες διαδρομές, μου λένε ότι οι λέξεις κλειδιά για τον γρίφο είναι: Μαγνήσια, βιομηχανία, Άγιον Όρος!

Και πως αν θέλουμε να ξεσκεπάσουμε την υπόθεση, ποιοι κονόμησαν από το χρυσωρυχείο της εκμετάλλευσης παιδιών και ποιοι ασέλγησαν σε εφηβικά κορμιά για να ικανοποιήσουν τις διαστροφές τους, θα πρέπει να αναλύσουμε και σκιαγραφήσουμε διεξοδικά τους χαρακτήρες δήθεν επιφανών επιχειρηματιών που ενεπλάκησαν με διάφορους τρόπους, τόσο με την Εκκλησία όσο και με το Άγιο Όρος!

Και παράλληλα να αξιολογηθούν διάφοροι κοσμικοί φίλοι τους και επώνυμες συναναστροφές στον χώρο της Show biz όπου πιθανόν τροφοδοτούσαν άλλους διεστραμμένους!

Κουίζ: η κερδοφόρα τράπεζα και το παιχνίδι με τα κόκκινα δάνεια!

Επειδή ξαφνικά παρατηρείται μια σημαντική βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων των τραπεζών, μου λένε ότι η σχετικά μεγάλη κερδοφορία τράπεζας αποδίδεται κατά 80% στα κέρδη που έχει αποκομίσει από ιδιότυπες αγοραπωλησίες κόκκινων δανείων και μόνο κατά 20% από καθαρά τραπεζικές εργασίες! Για λόγους αρχής δεν θα αναλύσω προς το παρόν πως γινόταν το παιχνίδι, οι αγορές, οι ανατοκισμοί και η πληρωμή του συνολικού ποσού μετά από εικοσαετία!!!

Στηρίζει Μητσοτάκη ο Αμερικάνος πρέσβης. «Έντιμος νέος πολιτικός, ειλικρινής μαζί μας» λέει για τον Αλ. Τσίπρα!

Είναι λίγο πολύ γνωστό ότι οι Αμερικάνοι στηρίζουν έμπρακτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τον πρόεδρο Μπάιντεν προσωπικά ενώ στήριξε απόλυτα την γραμμή της Αμερικής απέναντι στη Ρωσία! Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζώρτζ Τσούνης μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που έχει την σημειολογία του!

Όπως με πληροφορεί καλά ενημερωμένη πηγή ο νέος Αμερικανός πρέσβης, ο ομογενής επιχειρηματίας Τζώρτζ Τσούνης έλεγε σε στενούς συνομιλητές του για τον Αλέξη Τσίπρα : «Έντιμος νέος πολιτικός, ειλικρινής μαζί μας»! Άποψη που αναμφίβολα έχει τη δική της σημειολογία!

Κουίζ (για πολύ μυημένους): με ποιο γνωστό και προβεβλημένο παράγοντα της πολιτικής επικαιρότητας συνέφαγε ο Τζώρτζ Τσούνης;

Και μια ο λόγος για την αμερικανική πρεσβεία και τις σχέσεις που έχει διαμορφώσει με τα κεντρικά πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, σας ενημερώνω ότι ο Αμερικανός πρέσβυς Τζώρτζ Τσούνης συνέφαγε προ ημερών με επώνυμο, προβεβλημένο και κορυφαίο παράγοντα, το όνομα του οποίου ενεπλάκη με ρόλο κομβικό και πρωταγωνιστικό στην πολιτική επικαιρότητα της εποχής!

Αληθεύει ότι η διαχείριση των αγορών Alpha bank για λογαριασμό της Reggeborgh δεν έγινε από Goldman Sachs -Χάρη Ηλιάδη;

Επειδή πολύς λόγος γίνεται εσχάτως όσον αφορά τις αγορές μετοχών της Alpha bank από την Reggeborgh του Ολλανδού μεγιστάνα Χένρι Χόλτερμαν, μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ότι την διαχείριση των αγορών δεν την ανέλαβε τελικά η Goldman Sachs και ο Χάρης Ηλιάδης, γεγονός που αν ευσταθεί, δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με τις σχέσεις του Χάρη με το πανίσχυρο γκρουπ του Ολλανδού, με το οποίο ο Έλληνας διαχειριστής είχε αναπτύξει μια προνομιακή σχέση (και σε …πολύ καλές τιμές, βαπορίσιες τους χρέωνε!!!)…

Κωστή Χατζηδάκη ως αντίπαλον δέος του Ν. Δένδια για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΚΙΝΑΛ προωθούν εκδοτικά κέντρα της δεξιάς παράταξης!

Με αφορμή τα σενάρια που παίζονται δεξιά κι αριστερά, στις παρυφές των πολιτικών γραφείων και των εκδοτικών συγκροτημάτων, όσον αφορά τα πρόσωπα κοινής αποδοχής που θα μπορούσαν να αναλάβουν την πρωθυπουργία της χώρας σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΚΙΝΑΛ, εσχάτως από συγκεκριμένους κύκλους έχει προστεθεί, σε αξιοσημείωτη θέση, το όνομα του Κωστή Χατζηδάκη!

Ο υπουργός της ΝΔ θεωρείται και είναι χαμηλών τόνων, εκφράζει τον μεσαίο χώρο, αξιοπρεπής, ευρωπαϊστής με θητεία στην Κομισιόν και με δυνατές αναφορές στην οικογένεια Μητσοτάκη, ειδικά στην Ντόρα!

Συγκεκριμένοι εκδοτικοί κύκλοι, του κεντροδεξιού χώρου και της ναυαρχίδας της παράταξης, φέρονται να προωθούν τον Κωστή Χατζηδάκη ως πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, σε περίπτωση που κατά τις επικείμενες εθνικές εκλογές η ΝΔ δεν συγκεντρώσει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία και ο Ν. Ανδρουλάκης θέσει βέτο για συνεργασία ΝΔ – ΚΙΝΑΛ χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό!

Στην περίπτωση αυτή ο Κωστής Χατζηδάκης θα μπορούσε να είναι ο πρωθυπουργός κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργάτιδας, με τον Μητσοτάκη να διατηρεί τη θέση του αρχηγού του κόμματος της ΝΔ.

Σε απλά λόγια, το σύστημα του Φαλήρου, συνεπικουρούμενο από επιχειρηματικά κέντρα, προωθεί τον Κωστή Χατζηδάκη ως αντίπαλον δέος του Νίκου Δένδια, στην εσωκομματική σύγκρουση για την πρωθυπουργία, αν και εφόσον η ΝΔ δεν συγκεντρώσει την αυτοδυναμία και υπό την προϋπόθεση ότι για να τεθεί θέμα Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Ανδρουλάκη, θα πρέπει η ΝΔ να έχει πάρει ποσοστό κάτω του 35% και διαφορά από το δεύτερο κόμμα μικρότερη των 5 ποσοστιαίων μονάδων!