Η Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, τη συνεργασία με τη Δανάη Μπάρκα, ενώ εξήγησε τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση για σχεδόν μία δεκαετία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε αρχικά: «Απείχα 8 χρόνια, γιατί ένιωσα ότι δεν μπορώ να υπάρχω σε αυτή τη συνθήκη. Επέστρεψα, γιατί ήταν η Δανάη, το πρωινό, ο Άρης, ο Γιώργος και τελικά, πιστεύω ότι ήταν και η σωστή απόφαση».

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, δήλωσε: «Τουλάχιστον εγώ δεν έχω συζητήσει για του χρόνου. Το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και θα δούμε τι θα μείνει», ενώ για τα νούμερα της τηλεθέασης σχολίασε: «Τα βλέπω καθημερινά τα νούμερα. Υπάρχουν μέρες που μπορώ να πω ότι ήταν μια χαρά και άλλες που δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν».

Τέλος, αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» με τον Γιώργο Λιανό. Όπως είπε, δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.

«Είχαμε μια άγνοια κινδύνου τότε. Δεν ξέραμε από που μας ήρθε και πού θα μας οδηγήσει αυτό το πράγμα. Το να σε αποκαλούν “υπηρεσιακό παρουσιαστή” δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να ακούσεις για τον εαυτό σου. Επειδή, όμως, γνωρίζαμε την συνθήκη, δεν είναι ότι μας υποσχέθηκαν κάτι και μας το πήραν πίσω. Ήταν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα», είπε στο τέλος.

Διαβάστε περισσότερα