Η Δέσποινα Καμπούρη δεν θα συνεχίσει στο «Πάμε Δανάη» σε περίπτωση που η εκπομπή συνεχιστεί του χρόνου, όπως αποκάλυψε η ίδια σε δηλώσεις της. Η δημοσιογράφος εξήγησε στο «Super Κατερίνα» ότι έχει κλείσει ο κύκλος της τονίζοντας ότι οι σχέσεις της με την παρουσιάστρια είναι καλές.

«Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά όπως και η προηγούμενες Ήταν μια πολύ όμορφη συνθήκη και αυτό φαίνεται. Δεν είναι ψέμα. Μπορώ να σου το επιβεβαιώσω γιατί είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει και με το κανάλι και με τη Δανάη. Δεν ξέρω τι έχει αποφασιστεί για την εκπομπή. Ξέρω μόνο ότι εγώ δεν θα είμαι και είναι κάτι που το αποφάσισα λίγο πριν από το Πάσχα και θεώρησα πολύ τίμιο να το πω όσο πιο έγκαιρα στους άμεσα ενδιαφερόμενους, κυρίως τη Δανάη και φυσικά το κανάλι» είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Νιώθω απλά ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου, είναι η τρίτη χρονιά και ένιωσα ότι δεν θα έχω κάτι παραπάνω να δώσω σε περίπτωση που η εκπομπή συνεχιζόταν».

Λίγο νωρίτερα, η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε το παραπάνω με μια χιουμοριστική αναφορά. Αφού ο καμεραμάν έδειξε πλάνα από το πλατό με τη Δέσποινα Καμπούρη στο πάτωμα να πιάνει τη σκαλέτα της, η παρουσιάστρια είπε: «Και όσο εγώ λέω καλημέρα, σε slow motion, με την άκρη του ματιού μου βλέπω αυτό που θα δείξει τώρα η κάμερα. Διότι ο Άρης Καβατζίκης πετάει τις σκαλέτες της Δέσποινας Καμπούρη έτσι. Πώς να μείνει το κορίτσι του χρόνου έτσι όπως του φέρεται; Έχει κι αυτός ο άνθρωπος τα δίκια του».

Διαβάστε ακόμη