Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Δεν έχουν σηκώσει κεφάλι οι τραπεζικές μετοχές

-Στα χαμηλά 3μήνου ο κλαδικός μετά τις ευρωεκλογές – Οι δύο λόγοι που ασκούν ασφυκτικές πιέσεις – Το επενδυτικό στοίχημα της επόμενης μέρας

ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ: Πώς μας… έφαγαν οι Τούρκοι
-Η κακοδιαχείριση, η αλαζονεία και η απουσία χωροταξικού σχεδίου που στερεί από τη χώρα μας μεγάλες επενδύσεις – Τεράστιες οι δυνατότητες για την υγιή ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα!

UNDERCOVER
Το βέτο υπουργού σε εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο που ήθελε να τοποθετήσει ο Σκέρτσος ως υφυπουργό – Ούτε ο Γεραπετρίτης δεν μπόρεσε να σώσει την Δόμνα Μιχαηλίδου από την καρατόμηση – Σε αρνητική πρωταγωνίστρια της κυβέρνησης εξελίσσεται η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου στο υπουργείο Εξωτερικών – Οι επιθέσεις Καρτερού, τις οποίες ο Κασσελάκης νομίζει ότι κατευθύνει ο Τσίπρας, ήταν ο καταλύτης στο κλείσιμο της «Αυγής»!

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΉΡΙΟ: Τι σημαίνει ο «πάγος» από τον οίκο MSCI

– Αναβάλλεται η αναβάθμιση του χρηματιστηρίου – Πρόκειται για τον ισχυρότερο οίκο στα θέματα ώριμων και αναδυόμενων αγορών – Το Χ.Α. περιμένει τώρα τους FTSE και S&P!

Το «μαγικό ραβδί» Εξάρχου – Μπάκου – Καϋμενάκη

– Μετέτρεψαν σε «διαμάντια» αρχικά Ιντρακάτ και Άκτωρ και τώρα Attica Bank – Παγκρήτια – Το μυθικό success story, 2 φορές μέσα σε μόλις 2 χρόνια – Ο κατασκευαστικός όμιλος με τα 5 δισ. ανεκτέλεστο και ο 5ος τραπεζικός πόλος – Επένδυσαν στις τράπεζες πιο πολλά από οποιονδήποτε ιδιώτη επενδυτή – Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση

Οι φήμες για εκλογικό αιφνιδιασμό τον Οκτώβριο

– Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέναντι στο ισχυρό εσωτερικό μέτωπο που διαμορφώνεται στη Ν.Δ., αλλά και την δυσαρέσκεια των εργολάβων, των πετρελαιάδων, των μιντιαρχών και των μεγάλων οικογενειών – Η παύση πληρωμών του Δημοσίου, οι επιστροφές ΦΠΑ και το στέγνωμα της αγοράς!


Τα «ιρλανδικά» παιχνίδια με το Καζίνο Λουτρακίου, τα χρέη των 280 εκατ. (τα 150 προς ΑΑΔΕ – ΕΦΚΑ), οι καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη που «βγάζουν μάτι» και η κατάργηση δικαίου, απομύζηση της αγοράς και νόθευση του ανταγωνισμού!


Οι νέες σκέψεις που επικρατούν στο μυαλό του Μητσοτάκη για τη θέση του Επιτρόπου της Κομισιόν – Αναζητείται τεχνοκράτης – Στο κάδρο και ο Σταύρος Παπασταύρου – Η αλλαγή πλεύσης!


Ο απόλυτος βιασμός του περιβάλλοντος – Το… αραβούργημα και η εσάνς του εφοπλιστή – Τόνοι μπετόν, κλείσιμο του οπτικού πεδίου, υπερβολικό ύψος, χιλιάδες τετραγωνικά – Όχι, δεν είναι στον… Πλαταμώνα, αλλά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!


Οι «πέτσινες» απαιτήσεις της ΑΒΑΞ από το πτωχευμένο κράτος του Λιβάνου – Πλήρης επιβεβαίωση –για ακόμη μία φορά– του Radar – Η καθυστέρηση των 5 ετών και η διαγραφή απαιτήσεων 16 εκατ. ευρώ!

+ΑΡΤ BUSINESS

  • Oι μουσικές ρίζες των δημιουργιών του Κλέε
  • Aντιπολεμικές ταινίες που έγραψαν ιστορία
  • Το δέντρο που ήθελε να γίνει ουράνιο τόξο

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 29 Ιουνίου

Διαβάστε ακόμη