Η νέα μόδα  είναι,  ότι το μικρότερο μπορεί να προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση, σε αντίθεση με τη διαμονή στα μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία

H Small Luxury Hotels of the World (SLH),  έκανε μια έρευνα που αποκάλυψε πως οι περισσότεροι εύποροι ταξιδιώτες θα ένιωθαν πιο άνετα σε ένα μικρό ξενοδοχείο.

Η Small Luxury Hotels είναι μια “επιθυμητή κοινότητα” που επιμελείται μερικά από τα πιο πολυτελή και ανεξάρτητα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και τα καθιστά διαθέσιμα σε ταξιδιώτες με ανεξάρτητο πνεύμα. Επί του παρόντος διαθέτει 520 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 90 χώρες – με καθένα να έχει 50 δωμάτια κατά μέσο όρο. Η φροντίδα για την κοινότητα και τα συνειδητά ταξίδια βρίσκονται στον πυρήνα, παρέχοντας πολυτελείς εμπειρίες με μοναδικό τρόπο σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ασφάλεια και ευημερία

Η ασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών και των μελών είναι κορυφαία προτεραιότητα για την Small Luxury Hotels of the World, και αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε την πρωτοβουλία “Stay Small, Stay Safe”, μέσω της οποίας προσφέρει λεπτομερείς οδηγίες ασφαλείας για τα 520 ξενοδοχεία SLH σε 90 χώρες.

Η πρωτοβουλία “Stay Small, Stay Safe” αναγνωρίζει την ανάγκη των ταξιδιωτων για οικείες και ασφαλείς διακοπές, μακριά από την πολυκοσμία, και αυτός είναι ο λόγος που όλα τα ξενοδοχεία προσφέρουν την δυνατότητα για απομονωμένες διακοπές με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Global Biorisk Advisory Council

Προκειμένου να διασφαλίσει αυτά τα πρότυπα, η SLH έχει συνάψει συνεργασία με το Global Biorisk Advisory Council (GBAC) προκειμένου τα ξενοδοχεία της να λάβουν την διαπίστευση GBAC STAR ™, η οποία διασφαλίζει ότι τα ξενοδοχεία ακολουθούν τα κατάλληλα πρωτόκολλα καθαρισμού και τεχνικές απολύμανσης, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να χαλαρώσουν πραγματικά κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η SLH προσφέρει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να ζήσουν σε καταφύγια στην εξοχή, παραθαλάσσια θέρετρα, πόλεις και ιστορικές τοποθεσίες, παρέχοντας πολυτελείς εμπειρίες με μοναδικό τρόπο σε ένα ασφαλές περιβάλλον.