Το GR8 Experience ξεκίνησε το ταξίδι του στον πολυτελή τουρισμό το 2010, και αποτελεί έμπνευση του CEO του, Barnabas Carrega. Τελειώνοντας το κολέγιο και αξιοποιώντας τις διασυνδέσεις του από την καριέρα του στο τένις, ο Carrega ξεκίνησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να προσφέρει ασύγκριτες εμπειρίες στους λάτρεις του τένις με πλήρη πρόσβαση στα πιο εξεζητημένα σημεία του πλανήτη.

Αυτό, ωστόσο, που ξεκίνησε ως πάθος. σύντομα μεταμορφώθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο. Μετά τη διοργάνωση ενός συναρπαστικού event τένις, νέα αιτήματα πελατών ώθησαν το GR8 να αναπτύξει τις υπηρεσίες του και σε άλλες διοργανώσεις, όπως η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Τα υπόλοιπα, όπως λένε, ανήκουν στην ιστορία.

Το χαρτοφυλάκιο εκδηλώσεων του πρακτορείου μιλάει για το αδύνατο που γίνεται δυνατό: ένα ιδιωτικό δείπνο για δύο στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ένα γαστρονομικό σουαρέ από παγκοσμίου φήμης σεφ όπως ο Massimo Bottura στο Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι ή ένα γεύμα με φόντο το αρχαίο ελληνικό θέατρο της Ταορμίνα στη Σικελία. Κάθε εμπειρία επιμελείται σχολαστικά, λαμβάνοντας υπόψη κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να απαιτήσει ένας πελάτης.

Τέτοιες μεγαλειώδεις εμπειρίες εγείρουν φυσικά το ερώτημα: Πώς το GR8 μπορεί και εξασφαλίζει τέτοια πρόσβαση; Η απάντηση είναι η το ευρύ δίκτυο του Carrega. Αξιοποιώντας τις αρχικές του συνδέσεις, όπως με τον Benito Barbadillo, τον πράκτορα δημοσίων σχέσεων του Rafael Nadal, το πρακτορείο εμπλουτίζει συνεχώς την ατζέντα του με προσωπικότητες με επιρροή, όπως ο συνεργάτης του Lebron James, Maverick Carter, ο Ravi Thakran, πρόεδρος του Ομίλου LVMH στη Νότια και Νοτιοανατολική Ασία , αλλά και γνωστά ονόματα της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας όπως ο DJ Benny Benassi.

Αυτό που κάνει το GR8 Experience να ξεχωρίζει είναι η ακλόνητη δέσμευσή του σε προσωπικές στιγμές, που ξεπερνούν την απλή χλιδή. Σίγουρα, η πολυτέλεια αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, η ουσία, ωστόσο, βρίσκεται στη δημιουργία αναμνήσεων μεταξύ αγαπημένων προσώπων που παραμένουν χαραγμένες για πάντα.

Είτε πρόκειται για τη σύνθεση ενός τραγουδιού ή μια συνάντηση με έναν αγαπημένο αθλητή είτε για μια περιπέτεια στον Αμαζόνιο, το GR8 ειδικεύεται στη δημιουργία προσωπικών και απαράμιλλων στιγμών. Αυτό άλλωστε προδίδει και το βασικό του μήνυμα: «Ονειρεύσου το ή ζήσε το».

Μια καλύτερη ματιά στις εμπειρίες που προσφέρει το πρακτορείο, αποκαλύπτει τη μοναδική του προσέγγιση. Το πακέτο «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», για παράδειγμα, αφορά μια ιδιωτική περιήγηση στο Λούβρο, προσφέροντας μια άνευ προηγουμένου συνάντηση με τη Μόνα Λίζα. Ή, το ταξίδι με τίτλο «Murder at the Orient Express», με ηθοποιούς να ανακατεύονται μεταξύ των επιβατών θολώνοντας τα όρια φαντασίας και πραγματικότητας, σενάριο που συμπληρώνεται από ένα σκηνικό τζαζ και εκλεκτής εστίασης.

Για τους οπαδούς της Formula 1, οι προσφορές του GR8 ξεπερνούν τα συνηθισμένα. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το Grand Prix του Μονακό από ένα σούπερ γιοτ, συνδυάζοντας τη συγκίνηση της ταχύτητας με γεύσεις από σεφ βραβευμένους με αστέρι Michelin.

Ένα άλλο γαστρονομικό αριστούργημα που ξεχωρίζει, είναι το «Once Upon A Kitchen». Σε συνεργασία με γίγαντες της μαγειρικής, αυτό το δείπνο έχει στόχο να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις, περικλείοντας τη μαγειρική τέχνη σε ένα πάρτι με καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Με έδρα το Μαϊάμι το GR8 Experience επεκτείνει τους ορίζοντές του στην Ασία. Σε έναν κόσμο που ανακάμπτει μετά την πανδημία του κορονοϊού, όπου η όρεξη για καθηλωτικές εμπειρίες έχει αυξηθεί κατακόρυφα, το GR8 έρχεται να επαναπροσδιορίσει τα πολυτελή ταξίδια.

Έτσι, είτε είστε ένας φανατικός θαυμαστής του κόσμου του Χάρι Πότερ που ονειρεύεται ένα μαγικό ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε ένας λάτρης του ποδοσφαίρου που έχει όνειρο να παίξει «μπαλίτσα» στο στάδιο Camp Nou της Μπαρτσελόνα, το GR8 αναλαμβάνει να σας μεταμορφώσει από απλό θεατή σε μέρος της ιστορίας.

Διαβάστε ακόμη: