Το εφοπλιστικό ζευγάρι Κούστα απόλαυσε μια ανεπανάληπτη βραδιά στο πιο εντυπωσιακό παλάτι στον κόσμο. Μαζί τους ήταν ο επιτυχημένος Γάλλος επιχειρηματίας Μπερνάρ Αρνό, καθώς και το κορυφαία μοντέλο Ναόμι Κάμπελ. Το ονειρικό δείπνο ετοίμασε ο αναγνωρισμένος σεφ Αλεν Ντικάς.

Η λίστα των καλεσμένων ήταν απλά αρκετή για να προκαλέσει ενθουσιασμό, καθώς περιλαμβάνονταν οι κορυφαίοι άνθρωποι από τον κόσμο των επιχειρήσεων, της τέχνης και της μόδας. Η ευρωπαϊκή ελίτ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ιστορικών Βερσαλλιών, που γιόρταζαν τα 400 χρόνια της ύπαρξής τους, με ένα εντυπωσιακό γλέντι. Το εισιτήριο εισόδου κόστιζε μια περιουσία, καθώς για να παραβρεθεί κανείς στο βραδινό πάρτι, χρειαζόταν όχι μόνο να γίνει αποδεκτός από τους Γάλλους διοργανωτές, αλλά και να αγοράσει έναν ολόκληρο τραπέζι.

Ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγος του Δήμητρα δεν χρειάστηκε να σκεφτούν πολύ αν θα παρευρεθούν στην εκπληκτική βραδιά που έκανε θραύση στον διεθνή τύπο. Είχαν ήδη σχεδιάσει να είναι στο Παρίσι καθώς ο εφοπλιστής είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις και η σύζυγός του είχε προσκλήσεις σε διάφορες επιδείξεις υψηλής ραπτικής της γαλλικής εβδομάδας μόδας.

Η Δήμητρα Κούστα, μια πραγματική λάτρης της τέχνης και της μόδας, έκανε εντύπωση με την εκλεπτυσμένη και μοναδική της γοητεία. Η εμφάνισή της με μια μακριά βραδινή τουαλέτα από την Maison Schiaparelli haute couture, από τις πιο πρόσφατες συλλογές του οίκου, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Η εορταστική επέτειος των 400 χρόνων δεν θα μπορούσε να είναι μια απλή βραδιά στις Βερσαλλίες. Όλοι οι χώροι του παλατιού ήταν φωτισμένοι, ενώ η ασφάλεια ήταν αυστηρή αλλά και εμφανής σε κάθε γωνιά. Οι χώροι ήταν διακοσμημένοι με την κομψότητα που χαρακτηρίζει τους Γάλλους μάστερ του είδους, με πορσελάνες  και καμέλιες που κυριαρχούσαν στα τραπέζια, ενώ τα κρυστάλλινα αριστουργήματα αντανάκλασαν τον ατμοσφαιρικό φωτισμό του χώρου.

Διαβάστε ακόμη: