Ο ανερχόμενος ηθοποιός Daniel Mickelson «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 23 μόλις ετών.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 23 ετών ο νεαρός ηθοποιός Daniel Mickelson. Την είδηση του θανάτου τού πάντα χαμογελαστού ηθοποιού ανακοίνωσε μέσω Instagram με μία συγκινητική ανάρτηση η μικρότερη αδερφή του, Meredith Mickelson.

Πέθανε στα 23 του ο Daniel Mickelson

Ο ξαφνικός θάνατος του 23χρονου ανερχόμενου ηθοποιού, Daniel Mickelson, προκάλεσε σοκ σε όσους τον γνώριζαν, αλλά και στους θαυμαστές του.

Με μια παιδική τους φωτογραφία που δείχνει τα δύο αδέλφια σε μικρή ηλικία, η Meredith αποχαιρέτησε τον αδερφό της τη Δευτέρα το βράδυ: «Χθες έχασα τον αδερφό μου, τον καλύτερό μου φίλο και το άλλο μισό της καρδιάς μου».

Ο ηθοποιός που τώρα ξεκινούσε την πορεία του στον χώρο του θεάματος συμμετείχε στη σειρά «Mani» και στην ταινία τρόμου «The Killer Clown Meets the Candy Man».

Γεννήθηκε στην Ατλάντα και τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει το νέο του ξεκίνημα με μια εταιρεία ενδυμάτων με το όνομα “Kids Back Home”.

Δημοσίευμα της The Sun ανέφερε τα συγκινητικά μηνύματα για τον αδικοχαμένο νεαρό ηθοποιό ανέβασαν πολλοί στα κοινωνικά μέσα, μεταξύ αυτών και η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, με την οποία ήταν καλοί φίλοι. «Σε ευχαριστώ που ήσουν ο λόγος για τόσο πολύ γέλιο και χαρά στον κόσμο, δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα εδώ. Σε αγαπώ, Daniel».

Η οικογένεια δεν αποκάλυψε τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού.

Κάτω από το post της Meredith, σχολίασε η Πάρις Χίλτον: «Λυπάμαι που το ακούω αυτό. RIP». Η κόρη της Κέιτ Μος, Λότι Μος, έγραψε επίσης: «Meredith, λυπάμαι πολύ, η καρδιά μου έρχεται να σε βρει», ενώ τη λύπη του εξέφρασε και ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ.

Η σύντροφος του ηθοποιού, Maddie Haley, μοιράστηκε τις φωτογραφίες που τον είχε τραβήξει, γράφοντας: «Δεν θέλω να είναι αλήθεια αυτό. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πώς ακριβώς νιώθω τώρα».