Στο πλατό του «The 2Night show», καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός που είναι μία από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αυτόν τον καιρό, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου αλλά και τον πανικό που προκλήθηκε στα media.

Δανάη Μιχαλάκη: «Πρέπει να καταλαβαίνουμε αν κάποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους»

Η Δανάη Μιχαλάκη στο πλατό του «The 2Night show».

Δανάη Μιχαλάκη: «Πρέπει καμιά φορά να μπαίνουν όρια»

Το ζευγάρι τότε είχε εκφράσει από την αρχή την επιθυμία του να παντρευτεί μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας», ξεκινώντας έτσι ένα…«κυνηγητό» με τους δημοσιογράφους, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να διαρρεύσουν λάθος πληροφορίες για την ημερομηνία αλλά και τις λεπτομέρειες του πολιτικού γάμου.

«Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο.

Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει «προσωπική» την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα» είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Και συνέχισε: «Δεν νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=jT99vkCpi1E&ab_channel=Zappitshow

Ο ρόλος της στις «Άγριες Μέλισσες»

Όσον αφορά το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες η ηθοποιός αποκάλυψε:

«Μπορώ να σου πω ότι η Δρόσω θα ακολουθήσει το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση, δεν θα πάει στο τραγούδι. Μεγάλο δρόμο θα διαβεί η Δρόσω. Θα την στηρίξουν και πάρα πολύ οι αδερφές της. πράγμα που δεν το περίμενε», ανέφερε για τον τρίτο κύκλο της σειράς που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.