Ανήμερα των γενεθλίων της η Δανάη Μιχαλάκη έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Τον έρωτά τους με τα δεσμά του γάμου σφράγισαν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η τηλεοπτική «Δρόσω» που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες και ο πολυτάλαντος (ηθοποιός, σκηνοθέτης, τραγουδιστής) γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού μετά από δύο χρόνια ανέβηκαν χθες το μεσημέρι τα σκαλιά του πρώην δημαρχείου Ποσειδωνίας ενώπιον των συγγενών τους, φίλων και πολλών ηθοποιών των Άγριων Μελισσών.

Danai-Giorgos

O πολιτικός γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών των δυο ταλαντούχων ηθοποιών.

Η Δανάη Μιχαλάκη φορώντας ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της πάτερα, Γιώργο Μιχαλάκη έφτασε 18:40 στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.

Danai-Giorgos1

Μάλιστα σήμερα είναι και τα γενέθλια της Δανάης Μιχαλάκη και αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Τον πολιτικό γάμο πραγματοποίησε η πρώην καθηγήτρια της Δανάης και δημοτικής σύμβουλος κα. Ειρήνη Δράκου.

Tο παρών στην γαμήλια τελετή μεταξύ άλλων έδωσαν οι συμπρωταγωνιστές της στις Αγριες Μέλισσες Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Δάσκαλος), Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου (αδελφές), Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος), Εριέττα Μανούρη, Βίκυ Διαμαντοπούλου (Σοφούλα), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Καφετζής), Γιώργος Ηλιόπουλος (Κουρέας), Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής), Κωστής Σαββιδάκης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος καθώς και το συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου ”Polkar” (Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιάννης Μπέλος, Γιώργος Αβραμίδης, Μιχάλης Καρανίκος) οι οποίοι υποδέχτηκαν με τα όργανα τους τη νύφη με το ‘’φραγκοσυριανή’’.

Το love story

H Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και από την αρχή κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντα διακριτικοί και φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Τους τελευταίους μήνες είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως θα παντρευόντουσαν το καλοκαίρι αλλά κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει σχετικά.

«Προτιμώ να δίνω στον έρωτα τον απόλυτο ρόλο. Κάτι σαν πρωταγωνιστή», είχε πει ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτοντας παράλληλα αν υπάρχουν ανταγωνισμοί ανάμεσά τους: «Εμείς δεν έχουμε αφήσει καθόλου χώρο για ανταγωνισμούς στη σχέση μας».