Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, και οι δύο ηθοποιοί, είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Μάλιστα, στην αρχή είχε ακουστεί πως οι δύο τους αναμένονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας αύριο Παρασκευή, σε έναν γάμο – έκπληξη. Το ερωτευμένο ζευγάρι φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν αποκαλύψει τα σχέδια γάμου τους αλλά υπήρξε μια πληροφορία δια στόματος Φαίης Σκορδά.

Όπως είπε η παρουσιάστρια στον αέρα του Πρωινού, η Δανάη Μιχαλάκη ή αλλιώς η τηλεοπτική «Δρόσω» και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται την Παρασκευή 4 Ιουνίου σε ένα αγαπημένο τους νησί με θρησκευτικό γάμο και λίγους αγαπημένους φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους.

Και μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν το ερωτευμένο ζευγάρι να παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι, εκείνοι κάνουν την έκπληξη και αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους μια μέρα μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών», για τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του ANT1 καλεσμένες στον γάμο θα είναι και οι συμπρωταγωνίστριες της Δανάης Μιχαλάκη στη σειρά, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου.

Ωστόσο, η Φιλαρέτη Κομνηνού διαψεύδει ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Μια ανάρτηση που έκανε λοιπόν, η ηθοποιός αλλάζει κάπως τα δεδομένα. Η γνωστή καλλιτέχνιδα και μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Αγγελική» και έγραψε στη λεζάντα: «Ναι. Παντρεύεται ο γιος μου αύριο. Με μια διαφορά: Ο τηλεοπτικός μου γιος παντρεύεται, ο Δημήτρης».

«Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Παπαγεωργίου όταν ήταν ένας εκ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν από τρεις μήνες περίπου, είχε μιλήσει στην τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1, στο «The 2Night Show» για την προσωπική του ζωή.

Εκεί λοιπόν, ο ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πότε θα γίνει ο γάμος του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δανάη Μιχαλάκη. «Ακόμα δεν έχουμε πολυκαταλήξει για τον γάμο. Επηρεάζει ο κορωνοϊός σε αυτό. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Ανάλογα με τα μέτρα, θα δούμε και τους καλεσμένους. Θέλουμε να καλέσουμε τους φίλους μας στον γάμο».