Η Gucci Jackie 1961 είναι η τσάντα που έγινε συνώνυμη του jetsetter lifestyle των 60s και 70s, διατηρώντας ζωντανό το μύθο της.

Στην τελευταία καμπάνια του οίκου Gucci, η Dakota Johnson χαράσσει ένα νέο κεφάλαιο για την Jackie 1961 bag και είναι γεγονός πως δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ιδανικότερη ambassador από την σταρ που αγαπά το retro style.

Η ηθοποιός προστίθεται στη λίστα με τις celebrities που ταυτίστηκαν με την ιστορία της Jackie 1961, με πιο σημαντική φυσικά την Jacqueline Kennedy, στην οποία οφείλει και το όνομά της. Χάρη στο half moon σχήμα της, το premium δέρμα και το χαρακτηριστικό κούμπωμα, η Jackie 1961 απέκτησε άμεσα ένα icon status.

Dakota Johnson: Πρωταγωνιστεί στη νέα Gucci Jackie 1961 καμπάνια

Την νέα καμπάνια του οίκου υπογράφει ο Glen Luchford, ο οποίος αποτύπωσε την Dakota Johnson με την Jackie 1961 bag σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας.

Μπορεί η Jackie Kennedy να την κρατούσε στο αεροδρόμιο ταξιδεύοντας στους πιο πολυτελείς προορισμούς, η Dakota Johnson όμως την έχει κάνει μέρος των everyday looks της στο Λος Άντζελες, από το γυμναστήριο μέχρι ένα coffee break. Εκτός από το κλασικό μαύρο χρώμα, βλέπουμε και μια εκδοχή σε cobalt blue με μακρύ λουράκι που θεωρείται ήδη It.

Dakota Johnson: Πρωταγωνιστεί στη νέα Gucci Jackie 1961 καμπάνια

Η Jackie 1961 κυκλοφορεί σε μίνι, small και μεσαίο μέγεθος, σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, που αποδεικνύει και την διαχρονικότητα της τσάντας. Αυτή η διαχρονικότητα φαίνεται και από το γεγονός πως θεωρείται ήδη αγαπημένη τσάντα της Gen Z, καθώς την έχουμε δει στους Amandla Stenberg, Jodie Turner-Smith και Harry Styles.

Η Jackie 1961 bag παντρεύει το παρελθόν με ένα μοντέρνο όραμα και είναι το perfect match.

Διαβάστε ακόμη: