Η Dakota Johnson κατάφερε να κλέψει ακόμη μια φορά την παράσταση και η νέα της εμφάνιση στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας την Παρασκευή, συζητήθηκε πολύ από τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Η 31χρονη σταρ των “50 Αποχρώσεων του Γκρι”, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα μαύρο σουτιέν. Πριν προλάβετε όμως να βγάλετε λάθος συμπεράσματα, η πανέμορφη ηθοποιός το συνδύασε έξυπνα, κάνοντας το λουκ “αυστηρό” και σέξι ταυτόχρονα. Φορώντας ένα μαύρο Gucci σακάκι με ασορτί παντελόνι και παπούτσι στιλέτο, η Johnson “απογείωσε” για άλλη μια φορά το στυλ της.

Η Johnson βρισκόταν στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας “The Lost Daughter“, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Olivia Colman. Το φιλμ, σε σκηνοθεσία της Maggie Gyllenhaal, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Έλενα Φερράντε και το καστ συμπληρώνουν οι Jessie Buckley, Oliver Jackson-Cohen και Paul Mescal.

Η ιστορία ακολουθεί μια καθηγήτρια κολλεγίου που έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της αφού γνωρίζει μια γυναίκα και τη νεαρή κόρη της ενώ κάνει διακοπές στην Ιταλία. “Πάντα μου άρεσε η δουλειά της Maggie Gyllenhaal. Ήθελε να εξελιχθώ ως άτομο και ως ηθοποιός. Ένιωθα τρομοκρατημένη και παράλληλα ασφαλής μαζί της. Στην ταινία, λέει μια αλήθεια που κανείς δεν βλέπει με ιδιαίτερο τρόπο”, δήλωσε η Johnson κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Εντυπωσιακή και στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας, επιλέγοντας ένα ασημί cap sleeved column Gucci φόρεμα, με κρυστάλλινες λεπτομέρειες πάνω από ένα υπόστρωμα από τούλι, κεντημένο με πέτρες που θυμίζουν δάκρυα και συνδυασμένο με δερμάτινα, ροζ χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.