search

CAR

Cupra με «προσωπικές» υπογραφές

Tο νέο Formentor Tribe Edition, το οποίο είναι ένα SUV υψηλής αισθητικής αλλά και επιδόσεων, καθώς θα προσφέρεται με όλους τους κινητήρες που υπάρχουν στην γκάμα VZ

Cupra με «προσωπικές» υπογραφές

Την εξατομίκευση, το απαράμιλλο στυλ, τον δυναμισμό και την ισχυρή προσωπικότητα της Cupra εκφράζει η νέα έκδοση Tribe των Formentor και Ateca. Σύμφωνα με την ισπανική εταιρία η νέα έκδοση Tribe δημιουργήθηκε στη Βαρκελώνη σύμφωνα με τους κανόνες της «φυλής» Cupra. Ξεκινάμε με το νέο Formentor Tribe Edition, το οποίο είναι ένα SUV υψηλής αισθητικής αλλά και επιδόσεων, καθώς θα προσφέρεται με όλους τους κινητήρες που υπάρχουν στην γκάμα VZ.

Παρατηρήστε το σκούρο χρώμιο που δίνει ένα διαφορετικό χρωματικό τόνο στα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, στις καμάρες των τροχών, στο περίγραμμα της μάσκας, στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα, χαμηλά στις θύρες, ενώ ματ μαύρο χρώμα έχουν οι τροχοί των 19 ιντσών. Αποκλειστικά διαθέσιμη στο νέο Formentor Tribe Edition είναι η γκρι απόχρωση «CliffGrey», ενώ την παλέτα συμπληρώνει η μαύρη απόχρωση «Midnight Black». Στο εσωτερικό τώρα του νέου FormentorTribe Edition συναντάμε Dinamica επενδύσεις, δέρμα Nappa και διάσπαρτες χάλκινες ραφές. Υπενθυμίζουμε ότι το Formentor είναι το πρώτο όχημα που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά για την αυτόνομη Cupra, καθώς δεν βασίζεται σε κάποιο μοντέλο της μητρικής Seat.

Συνεχίζουμε με το νέο Cupra Ateca Tribe Edition, το οποίο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τις αποκλειστικές 20άρες ζάντες αλουμινίου που συνδυάζουν ματ μαύρο και χάλκινο χρώμα, το οποίο επιλέχτηκε και για τις brembo δαγκάνες των φρένων. Στα ενδότερα ξεχωρίζουν τα bucket καθίσματα με Dinamica επένδυση και διχρωμία μαύρου – γκρι. Η Cupra ανακοίνωσε ότι η παραγωγή των νέων Formentor και Ateca Tribe Edition θα ξεκινήσει στο τέλος του έτους.

Διαβάστε ακόμη: