Οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς του Netflix υποδέχθηκαν την είδηση με ένα μεγάλο χαμόγελο, η οποία γνωστοποιήθηκε όταν μία διαδικτυακή πλατφόρμα ανάρτησε το πολυτελές σπίτι, θέτοντας τον τίτλο Cobra Kai Mansion”.

Οι λάτρεις του… spinoff του Karate Kid”, πρόκειται να απολαύσουν τους χώρους, στους οποίους κινήθηκαν οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς. Η έπαυλη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα βρίσκεται στην Ατλάντα της Τζόρτζια και έχει μία πισίνα με θαλασσινό νερό, ομπρέλες, ξαπλώστρες, τραπέζια για μεσημεριανό γεύμα, ψησταριά και φούρνο που περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης, η οποία «αγγίζει» τα 100$ ανά ώρα. Επιπλέον ανέσεις στο πολυτελές ακίνητο, όπως φερειπείν η χρήση του τζακιού, προστίθενται στο ποσό.

Η βίλα της σειράς δεν ήταν, όμως, μονάχα το μέρος όπου ζούσε ο Ντάνιελ Λαρούσο, τον οποίο υποδύθηκε ο Ραλφ Μάτσιο, με την οικογένειά του, ήταν και το μέρος στο οποίο διαδραματίσθηκαν μερικές από τις σημαντικότερες σκηνές της σειράς. Οι μάχες ανάμεσα στον Λαρούσο και τον Τζόνι Λόρενς, τον οποίο «ενσάρκωσε» ο Γουίλιαμ Ζάμπκα, είναι κάποια από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην οικία.

Παρ’ ότι στο Cobra Kai” εκτυλίχθηκαν πολλά πάρτι στη λαμπρή έπαυλη, οι ενοικιαστές έχουν θέσει ως ρητό και απαράβατο κανόνα, πως η οργάνωση οιασδήποτε εκδήλωσης απαγορεύεται.

Το Cobra Kai” διαδραματίζεται τριάντα χρόνια μετά το τουρνουά καράτε «Ολ Βάλεϊ» του 1984, ενώ, συνεχίζεται η αναπόφευκτη διαμάχη ανάμεσα στον Ντάνιελ Λαρούσο (Ραλφ Μάτσιο) και τον Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα).

Η Villa Oasis, όπως πραγματικά ονομάζεται, δεν έχει στο ιστορικό της μόνο τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, αντιθέτως πίσω από τους τοίχους κρύβεται μία ενδιαφέρουσα ιστορία.

Το ακίνητο ιδρύθηκε το 1969 και ο αρχικός ιδιοκτήτης, οργάνωνε πολύ συχνά πολυτελή πάρτι, με καλεσμένους μάλιστα κάποιους από τους Προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στη βίλα, έκλειναν εκείνη την περίοδο από τις μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες παρείχαν ασφάλεια στα σημαντικά πρόσωπα που «ξεφάντωναν» εντός της πολυτελούς οικίας, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.

Διαβάστε ακόμη: