Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, με την ετυμηγορία τους, έδωσαν νέα ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη· έδωσαν καθαρή νίκη, δημιουργώντας ισχυρές προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης.

Με σταθερή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και για την επόμενη τετραετία», τόνισε σήμερα (22/05) ο Χρήστος Σταϊκούρας, σημειώνοντας ότι «επιβεβαίωσαν πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη, που εγγυάται ότι η χώρα θα συνεχίσει να σημειώνει άλματα προόδου, με εφαλτήριο όσα, κοινωνία και πολιτεία, πετύχαμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια».

Απευθυνόμενος στους πολίτες της Φθιώτιδας, ο κ. Σταϊκούρας εξέφρασε τις ευχαριστίες του, που τον τίμησαν «για μία ακόμη φορά με την αγάπη και την εμπιστοσύνη» τους, προσθέτοντας ότι τούτο είναι οδηγός για εκείνον, «στην κοινή πορεία που συνεχίζουμε, όλοι μαζί, προκειμένου να κεφαλαιοποιήσουμε και να διευρύνουμε τα επιτεύγματά μας. Για να ανταποκριθούμε στην ευθύνη που έχουμε έναντι της προοπτικής της πατρίδας, της Φθιώτιδας και της νέας γενιάς», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: