Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάθισε δίπλα στη Δανάη Μπάρκα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το επόμενο του βήμα μετά το Maestro. Όπως είναι, ήδη, γνωστό, ο δημιουργός, μετά την δημοφιλή σειρά που θα έχει και δεύτερο κύκλο, ετοιμάζει ταινία, η οποία θα έχει πρωταγωνιστή ένα 7χρονο παιδί.

«Το “Από εδώ και πέρα” είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το Maestro. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ένα παιδάκι 7 χρονών», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο δημιουργός δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τη σειρά Maestro, μιλώντας για την ωμή σκηνή ενδοοικογενειακής βίας που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο δεύτερο επεισόδιο.

«Το Maestro όταν ξεκίνησαν να το γράφω ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο σκληρά. Μου ήταν πολύ δύσκολο το δεύτερο επεισόδιο και στο γύρισμα και στο μοντάζ. Έπρεπε να το δείξω για λίγο τουλάχιστον, ωμά», ανέφερε. «Δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο. Την ώρα που που τελείωσε υπάρχει μια απόλυτη ησυχία και ακούγεται από μακριά “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να έρθουμε να κάνουμε και κάνουμε Οικονομίδη”» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ότι το σημερινό επεισόδιο είναι της Χάρις Αλεξίου. «Είναι το επεισόδιο προσευχή», δήλωσε, προσθέτοντας ότι οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την ιστορία της Χάρις.

Διαβάστε ακόμη: