Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ της Δευτέρας η εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου «Mega Stories».

Καλεσμένος βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος, λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης νέας τηλεοπτικής του σειράς «Maestro», έκανε ένα «ταξίδι» στο παρελθόν της προσωπικής κι επαγγελματικής του ζωής και απάντησε πώς έχει εκλάβει τις κριτικές για τις δουλειές του μέσα στα χρόνια.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: « Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές κι ηλικίες»

«Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί -είναι η σωστή λέξη- στην πορεία των 32 χρόνων. Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει αλλά ανθρώπινο δεν είναι;

Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκοτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα.

Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές κι ηλικίες. Σε κάποια είχαν δίκιο. Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Hh1NYpAlGVs&ab_channel=Zappitshow

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε επίσης με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τους πρωταγωνιστές των ταινιών του και τους αγαπημένους του φίλους, για τις στιγμές της δημιουργίας αλλά και της προσωπικής του αποσυμπίεσης, για τα όνειρα που πραγματοποίησε αλλά και τα σχέδια για το μέλλον του.

Διαβάστε ακόμη: