Η Χριστίνα Τσάφου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στο επαγγελματικό της μέλλον, αλλά και τις αμοιβές στον χώρο του θεάματος.

Η ηθοποιός δήλωσε αρχικά για τις αμοιβές που λαμβάνουν πλέονμ, οι ηθοποιοί: «Τώρα οι αμοιβές είναι σαν να ξεκινάμε, σαν να είμαι πρώτη φορά ηθοποιός και όπως ξεκινούσα πριν από 20 χρόνια».

«Υπήρξε η χρυσή εποχή και μετά, αυτή η κατρακύλα», πρόσθεσε, ενώ απάντησε πως έχει τύχει να πάρει τετραψήφιο ποσό για ένα επεισόδιο.

Σχετικά με το «Καφέ της Χαράς», από όπου και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, είπε: «Όταν είμαι σπίτι, το βλέπω. Με χαλαρώνει και θαυμάζω αυτό που κάναμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο #MeToo«Έχει βαρύνει η ψυχή μου. Ίσως με το #MeToo να έχει έρθει αυτό το αποτέλεσμα, γιατί πια πρέπει να είσαι πολύ δεξιοτέχνης για να γράψεις μια κωμωδία, που να μη θίγεις κάποια πράγματα», σημείωσε.

«Πρέπει να βρεις τον τρόπο να κάνεις τον άλλο να γελάσει, αλλά χωρίς να θίξεις κάποιες καταστάσεις. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν σεναριογράφοι που είναι μεγάλοι μαστόροι και θα το καταφέρουν», συμπλήρωσε.

Τέλος, για τις συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει, είπε: «Θέλω να δουλέψω με τον Τσαφούλια. Έχω γράψει σε ένα χαρτί μια λίστα με τα ναι και τα όχι. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να πάω εκεί που έχω βάλει τα όχι».

Διαβάστε ακόμη: