Η Χριστίνα Μπόμπα είχε αναρτήσει πρόσφατα στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να θηλάζει τα δίδυμα κοριτσάκια της στέλνοντας παράλληλα και το δικό της μήνυμα για τον δημόσιο θηλασμό.

Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η influencer συγκέντρωσε αμέσως αμέτρητα likes και θετικά σχόλια, όμως δεν έλειψαν κι εκείνοι που σχολίασαν το post αρνητικά ή έσπευσαν να κάνουν ερωτήσεις και παρατηρήσεις.

Η εν λόγω ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα:

 

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντάει για την φωτογραφία με τον θηλασμό

Ένας από τους άκολουθους της Χριστίνας Μπόμπα έκανε την εξής ερώτηση: «Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;», ερώτηση που απ’ ότι φαίνεται «ενόχλησε» την ίδια.

Η Χριστίνα Μπόμπα, που απολαμβάνει στο έπακρο κάθε στιγμή της μητρότητας, απάντησε:

«Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό. Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της».

Χριστίνα Μπομπά: Η απάντηση για την φωτογραφία που θηλάζει τα δίδυμα

«Και τρίτο και τέταρτο παιδί!!»

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε επίσης στην ερώτηση των followers για το αν σκέφτεται να κάνει κι άλλα παιδιά με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μία ακόλουθος λοιπόν ρώτησε αν η κούκλα influencer σκέφτεται να κάνει σύντομα ένα τρίτο παιδί, με την ίδια να απαντά ως εξής: «Και 3ο και 4ο μην σου πω!!! Μεγαλώνουν οι μικρούλες και σκέφτομαι πόσο γρήγορα κυλούν οι μέρες!».

Επίσης, σε ένα άλλο Instastory είπε πως ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης βοηθάει «ευτυχώς πάρα πολύ» με τις κόρες τους.