Πριν από μερικές ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά για πρώτη φορά, αποκτώντας δίδυμα και όπως ήταν φυσικό, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, έχουν δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες.

Ωστόσο, η γνωστή Instagrammer πόσταρε μια φωτογραφία της λίγο πριν γεννήσει, στο μαιευτήριο, με την influencer, 19 μέρες μετά τη γέννηση των διδύμων της, να θέλει να απαντήσει στις απορίες των διαδικτυακών της φίλων. Για αυτό και έκανε ένα Q&A.

Με αυτή την αφορμή φανέρωσε πως γέννησε με καισαρική και δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία από τη στιγμή που τη μεταφέρουν στο χειρουργείο. «Γέννησες με καισαρική ή κανονικά;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε με εκείνη απάντησε ως εξής: «Γεννήσαμε με καισαρική… Εδώ, όταν με μεταφέρουν στο χειρουργείο».

«Η πρώτη μας φωτογράφιση»

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της λοιπόν, βιώνει η Χριστίνα Μπόμπα από τότε που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της, με τον Σάκη Τανιμανίδη, φέρνοντας στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όπως είναι λογικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Και παρότι είναι νέα μαμά που προσπαθεί να μάθει νέα πράγματα και συνηθίσει σε νέες καταστάσεις, η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Αυτή τη φορά η ίδια ετοιμάζεται για την πρώτη φωτογράφιση με τις κόρες της και το μεσημέρι της Δευτέρας δημοσίευσε ένα Instagram story, από τα backstage. «Η πρώτη μας φωτογράφιση», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, την πρώτη φορά που μίλησε μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, είχε μιλήσει για τη διαδικασία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και να χειριστεί. Είχε αναφερθεί επίσης, στις δυσκολίες που είχε το ζευγάρι στη σύλληψη, καθώς ήθελαν για αρκετό διάστημα να γίνουν γονείς.

Όπως είχε εξομολογηθεί, τελικά έκανε εξωσωματική προκειμένου να μείνει έγκυος. «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», είχε φανερώσει.