Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και μάλιστα περιμένουν, όπως έχουν αποκαλύψει δίδυμα κοριτσάκια.

Η Χριστίνα Μπόμπα, από τη μεριά της, την πρώτη φορά που μίλησε μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στη διαδικασία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και να χειριστεί. Αναφέρθηκε επίσης, στις δυσκολίες που είχε το ζευγάρι στη σύλληψη, καθώς ήθελαν για αρκετό διάστημα να γίνουν γονείς.

«Ήταν γραφτό να γίνει…»

Όπως εξομολογήθηκε τελικά έκανε εξωσωματική προκειμένου να μείνει έγκυος. «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», περιέγραψε.

Μάλιστα, πριν μια εβδομάδα ανέβασε και μια φωτογραφία δείχνοντας πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της ποζάροντας με την αδελφή της, Ελίνα.

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, περιμένουν με ανυπομονησία τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η ίδια η Χριστίνα πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media γνωστοποιώντας πως περνά τις ημέρες της εγκυμοσύνης της.

Η στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος

Όπως έχει εξηγήσει η Χριστίνα Μπόμπα, «δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Το δύσκολο είναι η αρχή. Να πάρεις τις ορμόνες και τα ωάρια. Εκεί κουράστηκα. Εμείς ευτυχώς μάθαμε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Έβαλα το γιατρό ανοιχτή ακρόαση. Και μας είπε ο γιατρός: Πιο έγκυος δεν γίνεται. Εκεί είδα τον Σάκη να λυγίζει από συγκίνηση.Το είπα αμέσως στη μαμά μου, δεν κρατήθηκα».

Όσο για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, είχε πει πως «δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι απειλείται η σχέση μας. Σε κάθε δυσκολία συσπειρωνόμαστε και πάμε μπροστά. Αρχικά είναι ένας καλός άνθρωπος. Με σεβόταν ήταν δοτικός. Είναι εργατικός, δημιουργικός και περνάμε και ωραία. Και είπα: Αν δεν παντρευτώ αυτόν ποιον θα παντρευτώ. Ένιωθα ότι τον λατρεύω και με λατρεύει».