«Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σακη Τανιμανίδη, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια.

Όπως είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους followers του για το χαρμόσυνο νέο, μέσα από μία ανάρτηση.

«Έφτασαν!! ❤️ Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!
#tanimanidakia», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης και δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τα νεογέννητα μωράκια.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα στο account της, εκείνη και ο Σάκης πόζαραν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανακοίνωναν στους followers τους τα ευχάριστα. Συγκεκριμένα η Χριστίνα στο ποστ της έγραφε:

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα».


Το φύλο των μωρών τους

Το baby reveal, όπου ανακοίνωσαν το φύλο των μωρών τους έγινε την 1η Φεβρουαρίου 2021, στο σπίτι του ζευγαριού. Ο γιατρός έδωσε τον κλειστό φάκελο με τα αποτελέσματα στους φίλους και κουμπάρους τους, κι εκείνοι ετοίμασαν στο ζευγάρι την πιο όμορφη έκπληξη ever. Και τα δύο μωράκια είναι κορίτσια και ο Σάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

«Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι!», έγραφε η Χριστίνα στο post που είχε κάνει τότε.