Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα η οποία ετοιμάζεται σιγά σιγά να γίνει για πρώτη φορά μαμά!

Οι μέρες της «γλυκιάς» αναμονής φτάνουν στο τέλος τους για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα που κυοφορεί δυο κοριτσάκια, έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα της κύησης και από μέρα σε μέρα περιμένει για τη γέννησή τους.

Μάλιστα, η γνωστή influencer έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει τα πράγματά της για το μαιευτήριο προκειμένου να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή.

Στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης την προσέχει και της στέκεται ιδιαίτερα μέχρι να έρθουν στη ζωή οι καρποί του έρωτά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζεται για το μαιευτήριο!

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγες ώρες ανήρτησε στις ιστορίες του προσωπικού της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο που φτιάχνει τις τσάντες της για το μαιευτήριο για «παν ενδεχόμενο» όπως γράφει η ίδια.

Μάλιστα, μιας και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα γίνει μαμά, ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους τι δεν πρέπει να ξεχάσει για να πάρει μαζί της στο νοσοκομείο.

Χριστίνα Μπόμπα: Ετοιμάζει βαλίτσες...για να γίνει μαμά

Η γνωστή influencer ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους τι δεν πρέπει να ξεχάσει να πάρει μαζί της στο μαιευτήριο μιας και αυτή είναι η πρώτη φορά που γίνεται μαμά.

Η γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στο σπίτι, μιας και η ιδιαίτερη και ξεχωριστή αυτή περίοδο για τη ζωή της συνέπεσε με την πανδημία αλλά και τα αυστηρά μέτρα του lockdown στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Το δημοφιλές ζευγάρι, Τανιμανίδης – Μπόμπα, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2018 με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της ελληνικής showbiz. Επιθυμία και των δυο ήταν, εξαρχής όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν, να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ωστόσο αυτό είναι κάτι που πρόκειται να γίνει πραγματικότητα σε λίγες ημέρες.