Έγκυος είναι για τρίτη φορά η Jennifer Love Hewitt και ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ηθοποιός, η οποία έχει ήδη δύο παιδιά ηλικίας 5,5 και 7 ετών, φαίνεται πως είναι έτοιμη, μαζί με τον σύζυγό της Brian Hallisay, να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας και από τέσσερις…να γίνουν πέντε!

Η Jennifer Love Hewitt είναι έγκυος για τρίτη φορά!

Η Jennifer Love Hewitt επέλεξε να ανακοινώσει ότι είναι έγκυος αναρτώντας στο Instagram μια φωτογραφία, όπου κρατάει στα χέρια της το θετικό τεστ, με μια έκφραση έκπληξης και θαυμασμού, γράφοντας στη λεζάντα «Έχουμε ακόμα ένα στο δρόμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ επιτέλους να το μοιραστώ μαζί σας».

Η ίδια έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της για τα δύο της παιδιά «έχω μεγαλώσει δύο πολύ ξεχωριστά παιδιά που θα γίνουν καταπληκτικά πρότυπα» ενώ η τρίτη εγκυμοσύνη ήρθε…χωρίς να την έχουν «προγραμματίσει» όμως ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για αυτούς.

«Πάντα ήμασταν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα ήταν αυτή τη στιγμή στον τρελό χρόνο που πέρασε όλος ο κόσμος» ενώ τόνισε ότι η τρίτη εγκυμοσύνη της ήταν «ένα ευχάριστο και όμορφο δώρο σε αυτή την περίοδο να μπορέσω να τα κάνω όλα αυτά με ακόμα ένα μικρό ανθρωπάκι».

Η Jennifer Love Hewitt είναι έγκυος για τρίτη φορά

Η Jennifer Love Hewitt μαζί με τον σύζυγό της Brian Hallisay είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το τρίτο παιδί τους.

Μάλιστα, τα δύο παιδιά τους, σύμφωνα με την ίδια, ενθουσιάστηκαν που θα αποκτήσουν ένα νέο αδερφάκι ενώ ο γιος της είχε υποψιαστεί ότι η μαμά του είναι έγκυος πριν καν εκείνη το μάθει: «Ένα βράδυ τα παιδιά μου κι εγώ ήμασταν στο κρεβάτι και βλέπαμε τηλεόραση και ξεκίνησε μια διαφήμιση για τεστ εγκυμοσύνης. Ο γιος μου από το πουθενά μου λέει «μαμά πρέπει να παραγγείλεις ένα τέτοιο σε περίπτωση που έχεις ένα μωρό στην κοιλιά σου». Κι απλά σκέφτηκα «μα πόσο αγενής, απλά έφαγα ένα μεγάλο δείπνο». Μου κόλλησε και μου ζητούσαν αδελφάκι εδώ και ένα χρόνο. Δεν είχαμε ξεγράψει την ιδέα αλλά δεν ήταν κάτι που σκεφτόμασταν σοβαρά».