Τη δημιουργία αποκλειστικής πλατφόρμας δημοπρασιών NFT ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Christie’s μετά από μια σειρά απολύτως επιτυχημένων δημοπρασιών στο παρελθόν.

Πρόκειται για την πλατφόρμα Chistie’s 3.0 που θα επιτρέπει τις δημοπρασίες εξ ολοκλήρου στο δίκτυο του Ethereum, ενώ σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις όλες οι συναλλαγές πριν και μετά την πώληση θα καταγράφονται αυτόματα στο blockchain.

Σημειώνεται ότι σε προηγούμενες δημοπρασίες NFT οι πωλήσεις δεν γίνονταν πάντα σε blockchain ενώ το Chistie’s 3.0 επιτρέπει τις συναλλαγές που επιτρέπει τις πληρωμές σε Ether.

Το πρώτο NFT game του Epic Games Store μόλις κυκλοφόρησε 

Ονομάζεται Blankos Block Party.

Το Blankos Block Party είναι το πρώτο NFT game που κυκλοφορεί στο Epic Games Store και χρησιμοποιεί το Web3 και το blockchain.

Αρχικά είχε παρουσιαστεί το PC Gaming Show το 2020 χωρίς να είναι γνωστό ότι σχετίζεται με NFTs. Στον τομέα του gameplay έχει αρκετές ομοιότητες με το Roblox καθώς είναι ένα Multiplayer Party game, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να κάνετε edit ολόκληρα levels.

Πρόσφατα το Steam είχε δηλώσει ενάντια στα NFTs, όμως το Epic Games Store δεν τα απαγόρευσε στην πλατφόρμα του. Η εταιρεία ανάπτυξης του Blankos Block Party, Mythycal Games είχε δηλώσει ότι είχε φτάσει τους 1 εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες, όμως σε YouTube και Twitch είχε μόλις 40.

Διαβάστε ακόμη: