Ανάρτηση στο facebook έκανε ο Υπουργός Εθνική Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης στην οποία αναφέρθηκε για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της Αττικής Οδού, λέγοντας πως «είναι πολύ καλό νέο».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση: 

Η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της Αττικής Οδού είναι πολύ καλό νέο για την εθνική οικονομία συνολικά! Είναι καλό νέο, διότι εισρέουν περισσότερα από 3,2 δισ. εκατ. ευρώ για τα κρατικά ταμεία. Είναι θετικό νέο, διότι μειώνεται ισόποσα το δημόσιο χρέος της χώρας μας, δηλαδή θα μειωθεί κατά μιάμιση περίπου ποσοστιαία μονάδα. Είναι επίσης θετικό νέο για όλους τους πολίτες, διότι μειώνονται τα διόδια στα 2,5 ευρώ. Είναι ίσως η πρώτη φορά που μειώνονται διόδια στην Ελλάδα αντί να αυξάνονται!

Η παραχώρηση της Αττικής Οδού είναι μόνο μία από τις 10 αποκρατικοποιήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει τον τελευταίο ένα χρόνο, με συνολικό όφελος 7,1 δις. ευρώ για το κράτος. Είναι πολύ θετικό ότι η Ελλάδα ξεφεύγει από τη λογική του κρατισμού! Τη λογική που το Δημόσιο κάνει τα πάντα. Κι εμπιστεύεται πλέον μεγάλα έργα υποδομών να λειτουργούν με συμβάσεις παραχώρησης και με ένα υψηλό επίπεδο λειτουργίας προς όφελος όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Διαβάστε ακόμη: