Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα, στην οποία θα αναλάβει ο ίδιος τη θέση του προέδρου, αλλά και στη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα που «έχει στόχο να φέρει ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο, αριστερό, που θα απευθύνεται στους προοδευτικούς πολίτες», όπως είπε.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Χαρίτσης του καταλόγισε τοξικότητα και χυδαιότητα και πολιτικές που οδήγησαν σε εκφυλισμό έναν πολιτικό χώρο. Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, είπε πως οι 11 βουλευτές που έφυγαν αντιμετωπίστηκαν ως εσωτερικοί εχθροί και 5η φάλαγγα.

Επιπλέον, ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισ πως «δεν φύγαμε για τις καρέκλες, μας προτάθηκαν και τις αρνηθήκαμε», και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται και δεν έχει σχέση με την Αριστερά.

«Αποκαλυπτήρια» της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11»

Σήμερα, στις 19.00, στο «Σεράφειο», θα γίνει η παρουσίαση της «νέας Αριστεράς», με την ανακοίνωση του ονόματος και τις πρώτες δηλώσεις των συμμετεχόντων.

Την ίδια ώρα που θα ξεκινήσει η παρουσίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται σε τηλεοπτικό στούντιο, όπου θα επιχειρήσει να παρουσιάσει τις δικές του σκέψεις για το μέλλον, αλλά και να προκαλέσει «αντιπερισπασμό» στην εκδήλωση των πρώην συντρόφων του.

Διαβάστε ακόμη: