Τραγωδία σημειώθηκε στα Χανιά της Κρήτης, όπου μία γυναίκα πέθανε λίγες ώρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Την Δευτέρα το απόγευμα (3/7), η 35χρονη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μωρό της, το οποίο ωστόσο αντιμετώπισε προβλήματα στη γέννα και χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στο Ηράκλειο, όπως και έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αντιμετώπισε επιπλοκές για άγνωστο λόγο και μερικές ώρες μετά τη γέννα κατέληξε, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την οικογένειά της.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος, αφού η γέννα φαινόταν να εξελίσσεται ομαλά, ενώ και το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει αποφανθεί κάτι που να οδηγεί σε ξεκάθαρη αιτία θανάτου.

«Δεν είχαμε κάποιο εύρημα για να αποδώσουμε μια αιτία θανάτου», είπε, μιλώντας στο MEGA, η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της 35χρονης, Ελπίδα Σπανουδάκη. «Το επόμενο βήμα είναι να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις σε όλα τα όργανα». Το μωρό νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να είναι σε εγρήγορση για την εξέλιξη της υγείας του.

Χανιά: «Λύγισε» ο σύζυγος της 35χρονης

«Δεν ξέρουμε τι έγινε», δηλώνει συγκλονισμένος ο σύζυγος της άτυχης 35χρονης.

«Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος», λέει με δάκρυα στα μάτια, την ώρα που ψάχνει να βρει τι έφταιξε και αποχαιρέτησε για πάντα τη μητέρα του παιδιού του. «Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ο λόγος. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς μέχρι στιγμής τι έγινε», δηλώνει συντετριμμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ήταν μία γυναίκα η οποία πέρασε μια άριστη εγκυμοσύνη χωρίς κανένα πρόβλημα. Έφτασε στο σημείο να γεννήσει φυσιολογικά, στο σημείο που το μωρό ήταν έτοιμο, το κεφαλάκι του να βγει έξω και να κολλήσουμε εκεί πέρα. Κι από εκείνο το σημείο να έρθουν όλα τούμπα και να χάσει την ζωή της αυτή και το μωρό τώρα να μην ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι», προσθέτει.

Όσον αφορά το παιδί τους, τονίζει πως είναι με φαρμακευτική αγωγή. «Έχει ένα τρέμουλο… Ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι στιγμής οι εξετάσεις είναι θετικές. Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος και φαίνεται ο Θεός παίρνει νωρίς τους αγγέλους».

Διαβάστε ακόμη: